|

این سهام امروز بالاترین سود را داشت

امروز سهامداران شرکت‌های همکاران سیستم، بانک سینا و سیمان غرب در بورس و معامله‌گران شرکت‌های صنایع ماشین‌های اداری ایران، کشاورزی و دامپروری بینالود و توکا رنگ فولاد سپاهان در فرابورس بیشترین سود را کسب کردند.
اقتصاد این سهام امروز بالاترین سود را داشت
فهرست محتوا

شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار بورس با رشد ۲۰هزار و ۸۲۲واحدی در ارتفاع یک‌میلیون و ۳۰۶هزار و ۷۱۴واحد به کار خود پایان داد و بیش از بیش از ۱۰میلیارد و ۱۲۲میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۱۱هزار و ۳۳میلیارد تومان در بیش از یک میلیون و ۵۰۸هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت.

بر این اساس سهامداران شرکت‌های همکاران سیستم، بانک سینا و سیمان غرب بیشترین رشد قیمت را در بورس اوراق بهادار داشتند و در مقابل دارندگان سهام شرکت‌های ریخته‌گری تراکتورسازی ایران، بیمه دانا و تامین ماسه‌ ریخته‌گری بیشترین افت قیمت را تجربه کردند.

این گزارش می‌افزاید: در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۲میلیارد و ۸۲۹میلیون ورقه به‌ارزش ۵هزار و ۲۹۱میلیارد تومان در ۷۳۱هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۲۲۷واحد رشد کرد و در ارتفاع ۱۹هزار و ۷۵واحد قرار گرفت.

در این بازار هم امروز سهامداران شرکت‌های صنایع ماشین‌های اداری ایران، کشاورزی و دامپروری بینالود و توکا رنگ فولاد سپاهان بیشترین رشد را داشتند و شرکت‌های بانک دی، آسیا سیر ارس و تهیه توزیع غذای دنا آفرین فدک بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

این سهام امروز بالاترین سود را داشت
کد خبر: ۱۴۶۷۵۸
۲۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۰
ارسال نظر

آخرین اخبار