|

خبرهای جدید از پرونده سقوط هواپیمای اوکراینی

سخنگوی قوه قضاییه درخصوص سقوط هواپیمای اوکراینی گفت: تمامی بررسی‌های فنی قضائی حکایت از غیرعمدی بودن این حادثه دارد و ادعاهایی که مطرح می‌شود به هیچ عنوان قابل مستند نیست.
سیاست خبرهای جدید از پرونده سقوط هواپیمای اوکراینی
فهرست محتوا

سخنگوی قوه قضائیه در ارتباط با پرونده سقوط هواپیمای اوکراینی گفت: با صدور کیفرخواست این پرونده به دادگاه ارسال شده است، این پرونده در مسیر انجام تحقیقات دادسرای نظامی با بکارگیری تیم‌های تخصصی در حوزه‌های مختلف و با بهره‌گیری از کارشناسان ذی‌ربط و با استفاده از جعبه سیاه هواپیما که خوانش آن انجام شد، دقیق‌ترین و فنی‌ترین بررسی‌ها انجام شده است در قالب قرار نهایی و صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال شده است.

غلامحسین اسماعیلی ادامه داد: بخش قابل توجهی از این ادله و مستندات در اختیار کشورهای ذینفع و اوکراین قرار گرفته است و نحوه بررسی‌های دقیق قضائی مورد تأیید کشورهای دیگر که در جریان این پرونده بودند قرار گرفته است. تمامی بررسی‌های فنی قضائی حکایت از غیرعمدی بودن این حادثه دارد و ادعاهایی که مطرح می‌شود به هیچ عنوان قابل مستند نیست.

 

خبرهای جدید از پرونده سقوط هواپیمای اوکراینی
کد خبر: ۱۶۸۷۴۱
۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۸
ناشناس
|
-
|
۰۹:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۷
دعوای زرگری اسماعیلی و روحانی کی تموم می
شه تا مردم بتونن نفس راحتی بکشن؟چطور برا
ی زدن هواپیما یه دقیقه ای حکم صادر میشه
که هواپیما رو بزنن ولی برای دزدی اسماعیل
ی و حجت الدزدان و الدزدین روحانی و اسماع
یلی توی بورس اینقدر طول میکشه ؟
ارسال نظر

آخرین اخبار