|

مجری نمایشگاهی معاف از مالیات

فهرست محتوا

فعالیت نمایشگاهی یک فرآیند صنعتی است و تجارتی در آن انجام نمی‌شود. حال آنکه وزارت امور اقتصادی و دارایی همواره مجریان را مکلف به پرداخت مالیات‌ها به صورت تجاری کرده است.

این مالیات‌ها که بدون در نظر گرفتن برخی هزینه‌های هنگفت مجریان از آنها گرفته می‌شود، باعث‌شده حاشیه سود آنها تا حد بسیار زیادی کاهش پیدا کند و این افراد قادر نباشند فعالیت خود را گسترش دهند. من از مخالفان سرسخت دریافت مالیات‌های کلان از مجریان نمایشگاهی هستم. بعید می‌دانم هیچ مجری نمایشگاهی از این وضعیت مالیات گرفتن‌ها راضی باشد. واقعا رقم‌های سنگینی از ما گرفته می‌شود، در حالی که خودمان هم به درستی نمی‌دانیم چرا باید چنین مبالغی را پرداخت کنیم! غیر از ۹ درصد مالیات ارزش‌افزوده که نمایشگاه از مجریان دریافت می‌کند، ۲۵ درصد را هم باید به اداره مالیات و دارایی پرداخت کنیم که واقعا رقم سنگینی است.

۳ درصد هم مالیات تکلیفی می‌پردازیم که این اعداد روی هم رقمی بالا را شامل می‌شود و از عهده بسیاری از مجریان خارج است. به هر حال اینکه فقط مجری نمایشگاه مکلف به پرداخت این مالیات‌ها باشد، منصفانه نیست. اصلا نمی‌دانم چرا مجریان باید مالیات بدهند؟ چه به صورت صنعتی و چه به صورت تجاری. من معتقدم فعالیت ما به اندازه کافی در ارتقای اقتصاد کشور اثرگذار است و نیازی نیست برای کاری که انجام می‌دهیم، مالیات پرداخت کنیم.

به‌هرحال اگر ما مجبور به پرداخت این مبالغ نباشیم، فشار کمتری بر مشارکت‌کنندگان وارد می‌شود و می‌توانیم نمایشگاه‌های‌مان را بسیار ارزان‌تر و راحت‌تر برپا کنیم. به نظرم مدیران ارشد صنعت نمایشگاهی باید در این زمینه به دنبال راه‌حل باشند. در شرایطی که برگزاری رویدادهای نمایشگاهی با مشکلات بسیاری روبه‌رو است و با این وجود مجریان پای کار ایستاده و زحمت می‌کشند، انصاف نیست با این تعرفه‌های کمرشکن مجبور به پرداخت مالیات‌های مختلف باشیم.

dastfal-a.jpg

عظیم دستفال - مجری رویدادهای بین‌المللی تهران

مجری نمایشگاهی معاف از مالیات
کد خبر: ۴۷۵۷
۰۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۵
ارسال نظر
captcha