|
سرما چه بلای سر باغات میوه آورد:

آیا امسال هم میوه نخواهیم داشت؟

فهرست محتوا

نایب رئیس اول اتحادیه فروشندگان میوه و تره‌بار تهران گفت: کاهش دمای هوا در مناطق اطراف تهران، به‌ویژه شهریار سبب شد بسیاری از میوه‌های سردرختی آسیب جدی ببینند.

اسماعیل مرادیان در گفت‌وگو با خبرنگار گسترش نیوز ، افزود: سرما تاحدود زیادی میوه گیلاس در لواسانات و اطراف تهران را زد و حتی برخی از میوه‌های دیگر مانند شکوفه‌های آلبالو، گردو و سیب نیز آسیب دیدند.

moradiyan.jpg

وی با بیان اینکه سرمازدگی به‌معنی این است که میوه گیلاس نداریم، بیان کرد: میوه تهران فقط از باغات اطراف تامین نمی‌شد. طبیعت ایران این امکان را به باغداران داده است که انواع میوه‌ها را در چهار فصل بکارند.

به گفته مرادیان؛ کیفیت گیلاس مناطق نزدیک تهران در ایران بی‌مانند است و کمتر گیلاسی در ایران این کیفیت را دارد.

این فعال اقتصادی در پایان بابیان اینکه سرما محصول بسیاری از باغات کشور را به اصطلاح زده است، بیان کرد: سرما محصول باغات شهریار، کرج، دماوند، لواسانات امام زاده داود را زده است.

آیا امسال هم میوه نخواهیم داشت؟
کد خبر: ۳۲۲۰۳
۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۵
ارسال نظر
captcha