|

اتفاق مهم با شروع فروش خودروهای وارداتی / قیمت ها ریخت!

همزمان با شروع مرحله چهارم فروش خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه فروش خودرو، نرخ خودروهای خارجی نیز در بازار ایران کاهش یافت.
طلا و ارز اتفاق مهم با شروع فروش خودروهای وارداتی / قیمت ها ریخت!
فهرست محتوا

بررسی‌ها نشان می‌دهد که در بازار خودرو ام وی ام X۲۲ دنده‌ای اسپرت لاکچری مدل ۱۴۰۲ در بازار با کاهش ۵ میلیون تومانی، با نرخ ۷۲۰ میلیون تومان رسیده است.

ام وی ام X۲۲ PRO دنده‌ای مدل ۱۴۰۲ هم با کاهش ۵ میلیون تومانی، به نرخ ۸۱۵ میلیون تومان رسیده است.

اما ب ام و X۱۲۵ مدل ۲۰۱۷ در بازار ۵۰ میلیون تومان کاهش نرخ داشت و نرخ آن به ۸ میلیارد و ۵۰ میلیون تومان رسید. ب ام و سری ۵ سدان ۵۳۰i مدل ۲۰۱۸ در بازار ۵۰ میلیون تومان کاهش نرخ پیدا کرده و به نرخ ۱۲ میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان رسیده است.

در این میان، بنز کلاس E E۲۰۰ مدل ۲۰۱۸ در بازار ۵۰ میلیون تومان افت نرخ داشته و به نرخ ۱۳ میلیارد تومان فروخته می‌شود. پورشه ماکان مدل ۲۰۱۸ هم ۱۸ میلیارد تومان نرخ دارد.

بنا به این گزارش، نرخ تویوتا C-HR در بازار خودرو ۵۰ میلیون تومان ارزان شد و به ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان رسید. همچنین لکسوس NX۳۰۰ افت ۵۰ میلیون تومانی نرخ را تجربه کرد و در بازار خودرو ۸ میلیارد و ۵۰ میلیون تومان نرخ پیدا کرد.

در همین حال، رنو کولیوس در بازار خودرو افت ۵۰ میلیونی داشت. رنو تالیسمان نیز به ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان رسید که افت نرخ ۵۰ میلیونی داشت.

 

اتفاق مهم با شروع فروش خودروهای وارداتی / قیمت ها ریخت!
کد خبر: ۳۱۲۳۶۰
۱۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۵
ارسال نظر

آخرین اخبار