|

تامین آب پایانه مرزی مهران با سرمایه گذاری ۳ میلیارد تومانی

فهرست محتوا

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری ایلام گفت: برای تامین آب آشامیدنی پایانه مرزی مهران سه میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است.

به گزارش پایگاه خبری گسترش به نقل از مهر، داراب بیرانوندی اظهار کرد: یکی از مهمترین مشکلات در مهران که پارسال وجود داشت بحث آبرسانی بود که امسال برای حل این مشکل برنامه ‌ریزی گسترده صورت گرفته است.

وی افزود: عملیات حفر چاه‌ های آب شرب در مرز مهران برای خدمت‌ رسانی بهتر به زائران اربعین حسینی در دستور کار شرکت آبفای استان قرار داشته و اعتباری معادل ۳۰ میلیارد ریال برای اجرای این طرح های آبرسانی هزینه شده است.

مدیرعامل آبفای ایلام یادآور شد: عملیات اجرایی حفر ۲ حلقه چاه آب شرب در مرز مهران آغاز شده که قبل از اربعین ۹۶ تکمیل و در کنار آن نیز ۱۳ کیلومتر خطوط انتقال احداث شده است.

بیرانوندی تاکید کرد: آب مورد نیاز تمامی موکب ها، سرویس های بهداشتی و سایر کاربری های موجود در مرز مهران با اجرای این پروژه ها تامین می شود.

وی اظهار کرد: ظرفیت آبدهی این طرح ۴۰ لیتر در ثانیه است و طی مدت ۶ ماه اجرا شده و برای پوشش جمعیتی در حدود ۸۵ هزار نفر برنامه ریزی شده است.

تامین آب پایانه مرزی مهران با سرمایه گذاری ۳ میلیارد تومانی
کد خبر: ۲۰۲۵۶
۲۹ مهر ۱۳۹۶ - ۲۲:۴۰
ارسال نظر
captcha