رییس هیات عامل ایمیدرو گفت: این سازمان در دولت یازدهم (نیمه دوم سال۹۲ تا نیمه نخست سال ۹۶)، ۳۴ طرح معدن و صنایع معدنی با سرمایهگذاری ۲۴ هزار میلیارد تومانی را فعال کرده است.
به گزارش پایگاه خبری گسترش ؛مهدی کرباسیان با اعلام این مطلب اظهارکرد: این سازمان در دولت یازدهم، هم چنین ۱۰ اقدام مهم را به عنوان نخستینهای بخش معدن و صنایع معدنی به سرانجام رساند که آغاز عملیات اجرایی طرح تجهیز معدن مهدی آباد به عنوان یکی از بزرگترین معادن روی جهان (برای ایجاد ظرفیت ۸۰۰ هزار تن کنسانتره روی و ۸۰ هزار تن کنسانتره سرب- نقره) با ۱. ۴ میلیارد دلار سرمایهگذاری توسط کنسرسیوم ایرانی از جمله این طرح هاست.
رییس هیات عامل ایمیدرو تصریح کرد: آغاز به کار نخستین کارخانه آهن اسفنجی فولاد استانی در سفید دشت و نیز راهاندازی نخستین کارخانه آهن اسفنجی با روش پِرِد در شادگان از دیگر نخستینهای معدنی و صنایع معدنی در دولت کنونی است. وی ادامه داد: ۲ کارخانه آهن اسفنجی فولاد استانی شامل فولاد میانه و نی ریز در نوبت افتتاح قرار گرفتهاند.
کرباسیان با اشاره به انجام عملیات طرح اکتشاف ۲۵۰ هزار کیلومتری در استانهای کشور گفت: این حجم عملیات اکتشاف ۲. ۵ برابر کل اکتشاف ۸۰ سال گذشته است که ۴۰۰ نقطه امید بخش بهدست آمده و به نتایج مهمی در افزایش ذخایر مواد معدنی نظیر ۴۰۰ میلیون تن سنگ آهن، ۳۵۰ میلیون تن زغال سنگ و ۵۰ تن طلا تاکنون انجامیده است.
وی ادامه داد: علاوه بر این، آغاز به کار طرح فرآوری معدن تیتانیوم در منطقه کهنوج کرمان با حضور شرکتهای داخلی و خارجی است که طبق آن، ۱۳۰ هزار تن کنسانتره تیتانیوم و ۷۰ هزار تن سرباره تیتانیوم ظرفیت ایجاد خواهد شد رییس هیات عامل ایمیدرو به اجرای طرح عناصر نادر خاکی در دولت یازدهم اشاره کرد و گفت: با اقدامات صورت گرفته در این دوره، ذخیره عناصر نادر خاکی از حدود ۳۰۰ هزار تن به یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن افزایش یافته است.
وی افزود: تولید شمش عناصر نادر خاکی با عنوان میش متال (حاوی ۴ عنصر سریم، لانتانیوم، نئودینیوم و ایتریم)، فعالسازی طرح تولید آلومینا از نفلین سینیت (با ظرفیت ۲۰۰ هزار تن آلومینا)، تولید نیمه صنعتی شمش آنتیموان (با ظرفیت ۳۰۰ کیلوگرم شمش با عیار ۹۶/۹۹ درصد) و راهاندازی واحد نیمه صنعتی تولید کک نفتی، از دیگر نخستینهای معدنی و صنایع معدنی دولت یازدهم است.