|

شریعتمداری می‌تواند حوزه‌ها را هماهنگ کند

فهرست محتوا

«محمد شریعتمداری» گزینه وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت دولت دوازدهم در کابینه است. با توجه به حوزه‌های متفاوت در وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت باید مدیریتی صحیح بتواند این سه حوزه را با یکدیگر تلفیق کرده و تعادل بخشد.

به گزارش پایگاه خبری گسترش، در این‌باره حسن شاهرخی، مدیر منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی‌بر پارسیان عنوان کرد: آقای شریعتمداری، حسن سابقه‌ای خوبی در وزارت بازرگانی دارند که در آن مقطع نیز به‌عنوان فردی موفق در وزارتخانه مطرح بوده‌اند. به‌طور یقین در وزارت صنعت، معدن و تجارت از این تجارب استفاده کرده و قوی‌تر عمل خواهند کرد، چون در این زمینه هم تجربه و هم دانش لازم را دارا هستند.

شاهرخی در ادامه تاکید کرد: البته در حوزه‌هایی چون صنعت و معدن آقای شریعتمداری می‌تواند از معاونانی کمک بگیرد که در این حوزه خبره هستند و با توجه به جنبه مدیریتی خود این دو حوزه را به بهترین شکل ممکن پوشش بدهد.

وی ادامه داد: هر کدام از این حوزه‌ها چه در بخش صنعت و چه معدن، با بازرگانی ارتباط دارند. بحث بازرگانی یک بحث کلان است و من فکر می‌کنم در دورانی که تحریم‌ها کاهش پیدا کند، بحث صادرات حوزه‌های صنعت و معدن نیز تقویت خواهد شد. شاهرخی افزود: این حوز‌ه‌ها می‌توانند با هماهنگی با وزارت خارجه تا حدی روان‌تر به پیش بروند. به گفته شاهرخی، به‌طور یقین اگر تجارت به‌ویژه در امر صادرات قوی شود، برای حوزه‌های صنعت و معدن نیز می‌تواند موثر واقع شود.

شریعتمداری می‌تواند حوزه‌ها را هماهنگ کند
کد خبر: ۱۲۹۸۸
۲۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۶
ارسال نظر
captcha