|

فروش تخم‌مرغ قهوه‌ای تحت عنوان بومی

فهرست محتوا

رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم‌گذار استان تهران از آغاز صادرات ضابطه‌مند تخم‌مرغ به کشور عراق خبر داد و گفت: تخم‌مرغ‌های قهوه‌ای که تحت عنوان تخم‌مرغ بومی به مردم فروخته می‌شود، صنعتی هستند.

گسترش‌نیوز: میانگین نرخ هرک یلوگرم تخم‌مرغ را درب مرغداری ۶،۶۰۰ تومان و شانه‌ای ۱۳،۰۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: نرخ این کالا نسبت به حدود یکماه گذشته نزدیک به ۲،۰۰۰ تومان افزایش یافته اما هنوز با نرخ تمام شده تولید در حدود ۲ هزارتومان فاصله دارد.

tokhmemorgh-tokhm-tokhme-morgh-960417.jpg

وی با اشاره به اینکه وزارت جهاد کشاورزی نرخ ۷،۵۰۰ تومان را برای هرکیلوگرم تخم‌مرغ پیشنهاد کرده و این نرخ را به سازمان حمایت ارائه کرده است، افزود: فکر می‌کنم حدود ۲ تا ۳ روز آینده سازمان حمایت این نرخ را رسماً ابلاغ کند.

این فعال بخش خصوصی با بیان اینکه شرکت پشتیبانی اموردام تخم‌مرغ را کیلویی ۵،۵۰۰ تومان از مرغداران خریداری می‌کرد، افزود: به دلیل بهبود وضعیت بازار در پی آغاز صادرات مرغداران از تحویل کالای تولیدی خود به دولت اجتناب می‌کنند ضمن اینکه صادرات تخم‌مرغ به کشور عراق حدود یک هفته قبل آغاز شد اما درحال‌حاضر نسبت به آن زمان ضابطه مند شده و زیر نظر تشکل تخصصی تولید و سازمان دامپزشکی کشور انجام می‌شود.

نبی پور گفت: نماینده اتحادیه میهن و سازمان دامپزشکی کشور در مرز حضور دارند و کنترل می‌کنند که این محصول به صورت قاچاق از کشور خارج نشود. با این شرایط نوسانات نرخ در داخل نیز کنترل خواهد شد.

وی تغییرات نرخ تخم‌مرغ در مراکز خرده فروشی را بی‌ربط به وضعیت تولید و مراکز عمده دانست و گفت: نرخ تخم‌مرغ هنوز زیر نرخ تمام شده تولید آن است و مشخص نیست در خرده فروشی‌ها چه اتفاقی رخ می‌دهد که قیمت‌ها به این صورت است؟ و آنها از چه کسانی تخم‌مرغ می‌خرند؟ احتمالاً خرده فروشان از واسطه‌ها کالای مورد نیاز خود را تهیه می‌کنند.

نبی پور میزان صادرات تخم‌مرغ به کشور عراق را روزانه ۱۳۰ تا ۱۴۰ تن عنوان و اضافه کرد: عراقی‌ها بیشتر تمایل دارند تخم‌مرغ قهوه‌ای خریداری کنند بنابراین پیش‌بینی می‌شود که نرخ تخم‌مرغ در داخل کشور تا شهریورماه به ۷۵۰۰ تومانی هم که مورد تایید وزارت جهاد کشاورزی است، نرسد.

این مقام مسئول درباره تخم‌مرغ‌های قهوه‌ای نیز با بیان اینکه این تخم‌مرغ‌ها بومی نیستند، گفت: برخی این تخم‌مرغ‌ها را به جای تخم‌مرغ بومی و محلی با نرخ بالاتر به مردم می‌فروشند حتی در بسته‌بندی آنها مقداری کاه نیز قرار می‌دهند تا به این ترتیب از مردم کلاهبرداری کنند. اما این تخم‌مرغ‌ها برای مرغداری‌های صنعتی است و مرغ تولیدکننده آن نیز مرغ قهوه‌ای است.

نبی پور با اشاره به اینکه میزان تخم‌مرغ‌های بومی و محلی به اندازه‌ای نیست که به تهران برسد و در اینجا به فروش برسد، افزود: این تخم‌مرغ‌ها معمولاً مورد مصرف محلی قرار می‌گیرند ضمن اینکه تخم‌مرغ‌های قهوه‌ای بسته‌بندی شده به طور ۱۰۰ درصد صنعتی است.

منبع: مهر

فروش تخم‌مرغ قهوه‌ای تحت عنوان بومی
کد خبر: ۵۷۱۶۸
۱۴ تير ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰
ارسال نظر
captcha