|

پیگیری مشکلات تردد معلولان در شورای شهر

فهرست محتوا

اگرچه در مدت زمان کوتاهی که از عمر شورای پنجم شهر تهران می‌گذرد، این شورا هنوز مسئله حمل‌ونقل معلولان در شهر را در دستور کار خود قرار نداده، اما رئیس کمیسیون سلامت، محیط‌زیست و خدمات شهری شورای پنجم شهر تهران می‌گوید با توجه به اهمیت تردد معلولان در شهر، باید برنامه‌ریزی‌های لازم را برای تسهیل در رفت و آمد این افراد و استفاده آنها از امکانات عمومی شهر فراهم کرده و شورای شهر نیز به این موضوع خواهد پرداخت.

به گزارش پایگاه خبری گسترش، زهرا صدراعظم‌نوری در پاسخ به «گسترش‌تجارت» توضیح داد: افراد معلول و ناتوان جسمی حدود ۱۵ درصد جامعه را تشکیل می‌دهند اما درحال‌حاضر شاهد این هستیم که این بخش از جمعیت، چندان جایی در برنامه‌ریزی‌ها ندارند و امکانات و تجهیزات موجود در شهر، متناسب با شرایط آنها نیست این درحالی است که این افراد نیز باید مانند سایر شهروندان از تسهیلات استفاده و نیازهای خود در سطح شهر را برطرف کنند.

او با تاکید بر لزوم توجه به نیازهای معلولان در برنامه‌ریزی‌ها به‌ویژه برای تردد و حمل‌ونقل آنها در شهر گفت: در شورای شهر تلاش خواهیم کرد سازوکاری فراهم کنیم که معلولان هم در بحث ساخت‌وسازها هم در زمینه حمل‌ونقل عمومی، بهتر و بیشتر دیده شوند و البته در این زمینه باید نظارت قوی‌تری نیز اعمال شود. صدراعظم نوری توضیح داد: به‌عنوان نمونه در ساخت‌وسازها می‌بینیم که اگرچه الزاامات قانونی وجود دارد، اما به‌نظر می‌رسد نظارت کافی در این زمینه وجود ندارد و به همین دلیل بیشتر ساختمان‌ها به‌ویژه ساختمان‌های عمومی، برای استفاده از معلولان مناسب نیستند.

بر همین اساس، در زمینه حمل‌ونقل عمومی نیز باید شیوه‌نامه‌هایی تدوین شود که فراهم کردن شرایط استفاده بهتر از وسایل همگانی برای معلولان فراهم شده و امکان نظارت بهتر بر انجام این مسئله فراهم شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط‌زیست و خدمات شهری شورای پنجم شهر تهران با ابراز امیدواری درباره اینکه تسهیل تردد معلولان در شهر هرچه زودتر در دستور کار کمیسیون‌های تخصصی شورای شهر به‌ویژه کمیسیون سلامت و نیز کمیسیون حمل‌ونقل قرار گیرد، گفت: با توجه به عمر کوتاهی که از آغاز به کار شورای شهر پنجم می‌گذرد، هنوز این موضوع در شورا مطرح نشده اما به‌طور قطع در دستور کار قرار خواهد گرفت.

پیگیری مشکلات تردد معلولان در شورای شهر
کد خبر: ۲۰۳۸۴
۳۰ مهر ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۷
ارسال نظر
captcha