|

جوان ۱۹ ساله جان ۷ نفر را نجات داد

فهرست محتوا

اعضای بدن جوان مرگ مغزی ۱۹ ساله ساکن سبزوار در بیمارستان منتصریه مشهد به هفت بیمار نیازمند عضو پیوند زده شد و جان آنان را نجات داد.

گسترش نیوز- بدن "میلاد مهری" که از بیمارستان امدادی شهید بهشتی سبزوار معرفی شده بود، پس از تأیید مرگ مغزی و رضایت خانواده وی در بیمارستان منتصریه مشهد تحت عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

ehdayeozv-ebtekar.jpg

مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی این دانشگاه گفت: کلیه‌های این بیمار مرگ مغزی به یک مرد ۲۴ ساله ساکن زاهدان و یک زن ۳۴ ساله ساکن مشهد که سال‌ها از نارسایی کلیه رنج می‌بردند و با دیالیز تحت درمان بودند به صورت رایگان اهدا و پیوند زده شد.

دکتر ابراهیم خالقی افزود: کبد مرحوم مهری نیز در بیمارستان منتصریه مشهد به مرد ۲۹ ساله ساکن این شهر و قلب وی هم در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد به مرد ۴۶ ساله ساکن یزد پیوند زده شد.

وی اظهارکرد: قرنیه‌های این جوان مرگ مغزی نیز برای پیوند به بیمارستان تخصصی چشم خاتم الانبیا (ص) مشهد و قسمتی از پوست بدن وی نیز به بخش سوختگی بیمارستان امام رضا (ع) این شهر ارسال شد.

واحد پیوند اعضا از بیماران مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد که شمال شرق کشور را زیر پوشش دارد از سال ۱۳۸۰ فعالیت خود را آغاز کرده است.

منبع: ایرنا

جوان ۱۹ ساله جان ۷ نفر را نجات داد
کد خبر: ۵۷۳۲۳
۱۶ تير ۱۳۹۸ - ۰۵:۳۰
ارسال نظر
captcha

آخرین اخبار