معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به بندهای مختلف بسته ارتقاء توان تولید ملی که در راستای برنامههای اجرایی اقتصاد مقاومتی به این معاونت واگذار شده است، گفت: حدود 8 بند برای بسته ارتقا توان تولید تعریف شده است که دو بند مهم این این طرح، ارتقاء تولید واحد های صنعتی و معدنی و بازسازی و نوسازی صنایع است که برای این منظور، سامانه ای طراحی شده است که اویل هفته جاری این سامانه آغاز به کار خواهد کرد.
محسن صالحینیا، در گفت و گو با پایگاه خبری گسترش اظهار کرد: یکی از بندهای این بسته مربوط به ارتقاء تولید واحدهای صنعتی و معدنی است که این طرح در واقع ادامه طرح سال گذشته در ارتباط با رونق تولید برای واحدهای کوچک و متوسط صنعتی است.
صالحی نیا تصریح کرد: برنامه ریزی سال جاری برای ارتقاء توان تولید حدود 10 هزار واحد صنعتی است، از این 10 هزار واحد بیش از 7 هزار واحد صنعتی متوسط و 2 هزار طرح نیز برای واحدهای کوچک و متوسط دارای پیشرفت فیزیکی 60 درصد خواهد بود.
به گفته صالحی نیا؛ ابلاغیه مربوط به این طرح آماده و جلسه ای با اعضای بانک مرکزی ترتیب داده شد که بعد از تنظیم ابلاغیه توسط بانک مرکزی ، اوایل هفته جاری سامانه طرح رونق تولید فعال خواهد شد تا متقاضیان طرح رونق تولید از طریق این سامانه ثبت نام و سایر فعالیت های مربوط خود را پیگیری کنند.
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت از دیگر بندهای بسته ارتقا توان تولید را بسته نوسازی و بازسازی واحدهای صنعتی دانست و گفت:در نقاط مختلف کشور صنایع مختلفی وجود دارند که به دلیل قدمتی که دارند نیاز به بازسازی تجهیزات آنها وجود دارد از این رو براساس نیاز این صنایع، بسته نوسازی و بازسازی واحدهای صنعتی مد نظر قرار گرفت.
صالحی نیا به تعداد واحد هایی که در کشور نیاز به بازسازی و نوسازی دارند، اشاره کردو گفت: حدود 5 هزار واحد صنعتی و تولیدی در کشور نیاز به نوسازی و بازسازی دارند که از تعداد 5 هزار واحد صنعتی و تولیدی که نیاز بازسازی دارند حدود 4 هزار واحد صنعتی و تولیدی کوچک و 600 واحد صنعتی و تولیدی متوسط و 400 واحد تولیدی و صنعتی بزرگ هستند.
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: منابعی برای عملیاتی کردن این طرح پیش بینی شده است که دو هفته آینده با تایید ستاد اقتصاد مقاومتی شرایط استفاده از بسته بازسازی و نوسازی صنایع به استان ها اعلام خواهد شد.