|

ساعت‌های پایانی بزرگ‌ترین مزایده سال؛ حراج خودرو، لوازم خانگی و پوشاک با قیمت پایه + جزئیات

مزایده سراسری شماره ۲۹۲ اموال منقول سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، که از روز یکم مردادماه آغاز شده بود، امشب، چهارشنبه ۸ مردادماه ۱۴۰۴، رأس ساعت ۲۴ به پایان می‌رسد. این مزایده با عرضه کالاهایی به ارزش بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال، فرصتی بی‌نظیر برای خریداران و سرمایه‌گذاران فراهم کرده است.

اقتصاد

در این مزایده که با مشارکت ۲۷ استان برگزار شده، ۳۲۱ پارتی کالا شامل انواع وسایل نقلیه سنگین و راه‌سازی، خودروهای سواری، لوازم یدکی، لوازم خانگی برقی و غیربرقی، تجهیزات الکترونیکی، کیف، کفش، پوشاک، کامپیوتر و قطعات آن و بسیاری اقلام دیگر به متقاضیان عرضه شده است.

چگونه در مزایده شرکت کنیم؟

علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به سامانه ستاد تدارکات الکترونیک دولت به نشانی eauc.setadiran.ir یا تارنمای رسمی سازمان اموال تملیکی، اطلاعات کامل مزایده را دریافت کنند. همچنین امکان بازدید از کالاهای عرضه‌شده و ثبت پیشنهادهای قیمتی در این سامانه فراهم است.

امشب، آخرین فرصت برای شکار تخفیف‌های استثنایی!

این مزایده فرصتی طلایی برای خرید کالاهای متنوع با قیمت‌های پایه مناسب است. اگر به دنبال سرمایه‌گذاری یا خرید کالاهای باکیفیت با قیمت رقابتی هستید، تا پیش از پایان مهلت امشب اقدام کنید.

اموال-تملیکی

منبع: تسنیم
کدخبر: 357685 امیر خیرخواهان

ارسال نظر