|
کدخبر: 105246

سرنوشت اقامت رایگان بیماران کرونایی در هتل

وزارت بهداشت در نیمه اسفند ماه وعده پرداخت کوپن سفر و طرح اقامت بیماران کرونایی در هتل‌ها را داده بود، اما تاکنون نه از پرداخت کوپن و یارانه سفر خبری شده و نه از اقامت بیماران در هتل.

گردشگری سرنوشت اقامت رایگان بیماران کرونایی در هتل

نیمه اسفندماه و همزمان با شیوع گسترده ویروس کرونا، وزارت بهداشت از مردم خواست در خانه بمانند و سفرهای نوروزی خود را لغو کنند. اما در کنار این درخواست، این وزارتخانه اعلام کرده بود هم برای کمک به صنعت گردشگری و هم ایجاد نشاط و سلامت در جامعه دو طرح دارد.

طرح اول که وزیر بهداشت آن را رسانه‌ای کرد مسئله پرداخت کوپن سفر بود. طرحی که ولی تیموری، معاون گردشگری و رئیس کمیته پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در اماکن گردشگری هم آن را تایید کرده و گفته بود: کلیت این پیشنهاد مورد تایید قرار گرفته و وزیر بهداشت قول مساعد داده که کوپن سفر در دولت پیگیر و تصویب شود. او گفته بود این ایده هنوز پخته نشده اما تا زمانی که از این بحران عبور کنیم، طرح کامل را به نتیجه می‌رسانیم. وزیر بهداشت هم قول داد که بعد از تمام شدن بحران کرونا، کوپن تسهیلاتی به مردم داده شود تا سفر بروند. اما بعد از آن هیچ خبری از این طرح و ایده نشد.

وزارت بهداشت وعده دیگری هم برای جبران خسارت هتل‌ها و مراکز گردشگری مطرح کرده بود. ایده‌ای که بر اساس آن قرار بود هتل‌ها و اقامتگاه‌های گردشگری به نقاهت‌گاه‌ بیماران کرونایی تبدیل شود و هزینه این اقامت را هم دولت بپردازد.

به گفته معاون گردشگری وزارت بهداشت «وزارت بهداشت پس از آن که در جریان مشکلات مالی تاسیسات گردشگری قرار گرفت، اعلام آمادگی کرد با فضاهایی مثل هتل‌ها قرارداد ببندند تا از امکانات آنها برای نگهداری شفایافتگان ویروس کرونا پیش از رفتن به خانه، استفاده کنند.» او گفته بود: قرار شده ما به هتلداران و سایر تاسیاست گردشگری این موضوع را اطلاع‌رسانی کنیم و هزینه تمام اقدامات مراقبتی و بهداشتی و حتی ضدعفونی هتل‌ها را وزارت بهداشت پرداخت کند.

بیش از سه ماه از دو وعده این وزارتخانه گذشته اما این دو وعده اجرایی نشده است. احتمالا دلیل وزارت بهداشت برای عدم پرداخت کوپن سفر، شیوع موج دوم کرونا باشد که سبب می‌شود مردم همچنان سفرهای خود را کنسل کنند. اما مشخص نیست چرا وعده دوم گه اقامت بیماران بهبود یافته در مراکز گردشگری و هتل‌هاست اجرا نشده است.

احتمالا یکی از مهم‌ترین دلایل عدم اجرای این وعده، کمبود بودجه این وزارتخانه است. وزارتخانه‌ای که بیش از چهار ماه است با مشکلات بسیاری مواجه است و حتما اولویت‌های دیگری جز نگهداری بیماران بهبودیافته کرونا در هتل دارد. اما سوالی که مطرح می‌شود این است که چرا مدیران و مسئولان این وزارتخانه چنین وعده‌ای را طرح می‌کنند؟ وعده‌ای که خودشان می‌دانند توان اجرای آن را ندارند.

منبع: تجارت نیوز

 

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها