|
کدخبر: 103594

اعتراض شرکت‌های هواپیمایی به قرنطینه دو هفته‌ای مسافران

سه شرکت هواپیمایی "ایزی جت"، هواپیمایی بریتانیا (بریتیش ایرویز) و شرکت هواپیمایی ایرلندی "رایان ایر" بطور مشترک مخالفت شدید خود را با برنامه دولت بریتانیا برای قرنطینه دو هفته‌ای مسافران ورودی به این کشور اعلام کرده‌اند.

گردشگری و میراث فرهنگی اعتراض شرکت‌های هواپیمایی به قرنطینه دو هفته‌ای مسافران

قرار است از فردا دوشنبه (هشتم ژوئن) مسافران ورودی بیشتر کشورها به بریتانیا برای جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا در این کشور، به مدت دو هفته در قرنطینه بمانند و اطلاعات مرتبط با اقامت خود را به مرزبانی در هنگام ورود اعلام کنند.

پیشتر دویست شرکت خدمات مسافرتی در این کشور خواستار لغو این برنامه شده بودند.

سه شرکت هواپیمایی در نامه‌ای به دولت بریتانیا قوانین مرتبط با قرنطینه مسافران بین‌المللی را "غیرقابل توجیه و نامتناسب" توصیف کرده‌اند.

با زمین‌گیر شدن ناوگان بسیاری از شرکتهای هواپیمایی از ماه مارس، امید آنها به این بود که با از سرگیری پروازها بخشی از خسارت آنها جبران شود که حالا محاسبات این شرکتها طبق برنامه پیش نرفته است.

این سه شرکت هواپیمایی در نامه خود گفته‌اند دولت بریتانیا در توجیه اقدام خود ناکام بوده است.

در بخشی از این نامه آمده است: "تاثیر (این اقدام) ایجاد محدودیتهایی کاملا بی‌توجیه و نامتناسب درباره اشخاصی است که به انگلستان (و بطور سئوال برانگیری بریتانیا) سفر می‌کنند و معنی آن بطور اجتناب ناپذیری این خواهد بود که افزایش تعداد کسانی که کشور را ترک می‌کنند و یا به آن وارد می‌شوند، کم خواهد بود."

دو روز پیش مدیرعامل شرکت "آی ای جی" که مالک شرکت هواپیمایی "بریتیش ایرویز" است گفته بود با صنعت هواپیمایی در این باره مشاوره نشده و این شرکت "اقدامات قانونی را مدنظر قرار خواهد داد."

دولت بریتانیا گفته قوانین جدید مرتبط با مسافران ورودی برای کل بریتانیا معرفی شده ولی اجرای آن به عهده کشورهای این پادشاهی (انگلستان، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی) گذاشته شده است.

در انگلستان بر اساس قوانین جدید کسانی که قرنطینه را رعایت نکنند معادل هزار پوند جریمه خواهند شد.

این قوانین فقط مختص سفرهای هوایی نیست؛ از فردا تمامی مسافران بین‌المللی که از مرزهای زمینی، دریایی و ریلی وارد بریتانیا شوند مشمول این قانون خواهند شد.

کسانی که از اعلام آدرس خود که قرار است طی این دو هفته در آن بمانند خودداری کنند، باید به مکانهای خاصی که دولت تعیین کرده بروند که هزینه آن را هم باید مسافران بپردازند.

البته جریمه‌ای معادل صد پوند برای کسانی که هنگام ورود به بریتانیا آدرس خود را اعلام نکنند، در نظر گرفته شده است.

بر این اساس مسافران تا حدامکان باید با خودروی شخصی خود به محل قرنطینه بروند و از استفاده از وسائط نقلیه عمومی خودداری کنند. مسافران همچنین نباید به اماکن عمومی، مدارس و یا سر کار بروند و فقط در صورتی که نیاز به کمک داشته باشند افراد دیگر به دیدن آنها بروند.

مسافران جمهوری ایرلند، جزایر مانش و جزیره "آیل آو من" بین ایرلند و بریتانیا مشمول این قرنطینه نیستند.

شیوع ویروس کرونا و بسته شدن مرز بسیاری از کشورها کاهش مسافرت‌های هوایی را در بر داشت؛ شرکت هواپیمایی بریتیش ایرویز پیشنهاد کرده ۱۲۰۰۰ نفر از کارمندان خود را بازخرید کند و شغل هزار خلبان در معرض از دست رفتن است.

انجمن بین‌المللی حمل‌ونقل هوایی (یاتا) تخمین زده در سال جاری میلادی (۲۰۲۰) درآمد شرکت‌های هواپیمایی از طریق جابجایی مسافران بیش از ۴۰ درصد کاهش یابد.

این سازمان همچنین هشدار داده که حدود ۲۵ میلیون شغل در این صنعت و صنایع وابسته به آن ممکن است از دست برود.

 

منبع: ایران جیب

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها