|
کدخبر: 119573

برای خانه دار شدن ۲۰۰ سال صبر کنید!

یک مقام مسئول کارگری می‌گوید وام مسکن به کار کارگران نمی‌آید و آنها با حقوق حداقلی و دریافتی اندکی که دارند ۲۰۰ سال باید کار کنند تا صاحب یک خانه شوند.

کسب و کار برای خانه دار شدن ۲۰۰ سال صبر کنید!

علی اصلانی درباره تاثیر پرداخت وام مسکن در صاحبخانه شدن کارگران، گفت: شاید نیت از دادن وام‌های مسکن کمک به خانه دار کردن کارگران و گروه‌های کم درآمد و محروم جامعه باشد ولی با تجربه‌ای که در این زمینه داریم این وام‌ها چندان به کار کارگران نیامده است.

کارگر توان قسط ۱.۲ میلیون تومانی را ندارد

وی با بیان اینکه درحال‌حاضر ۷۰ درصد کارگران حداقل بگیرند و توان پرداخت ماهی یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان قسط را ندارند، گفت: با وضعیتی که در بحث قیمت مسکن به وجود آمده کارگران از این طرح‌ها استقبال نمی‌کنند. وقتی کارگر با حداقل حقوق کار می‌کند و یک خانه دست کم ۵۰۰ میلیون تومان برایش آب می‌خورد او باید ۲۰۰ سال کار کند تا از عهده خرید یک خانه برآید مگر اینکه دولت به میدان بیاید و مثل مسکن مهر یکسری امکانات و منابع و زمین‌های دولتی را برای این منظور اختصاص بدهد.

اختصاص زمین‌های دولتی برای مسکن کارگری

رئیس کانون شورای اسلامی کار البرز با تاکید بر اختصاص زمین‌های دستگاه‌های دولتی برای خانه دار شدن کارگران، گفت: در جلسه اخیری که در معاونت فرهنگی وزارت کار در خصوص راهکارهای تامین مسکن کارگران داشتیم پیشنهاد شد که تعاونی‌های مسکن کارگری ایجاد شوند و ظرفیت تشکل‌های کارگری در معرفی کارگران فاقد مسکن مورد استفاده قرار گیرد. همچنین مقرر شد در بحث پرداخت وام طرف حساب بانک نشویم و قرارداد بین بانک و سازنده منعقد شود.

اصلانی در ادامه درباره ساخت مسکن کارگری در جوار شهرک‌های صنعتی ابراز عقیده کرد و گفت: طبعا ساخت خانه برای کارگران شاغل در شهرک‌های صنعتی تاثیرگذار است و به متعادل شدن قیمت‌ها در بازار منجر می‌شود ولی قبل از هر چیز باید وضعیت کارگر و کارفرما مشخص شود.

تعیین وضعیت کارگر و کارفرما قبل از ساخت واحد مسکونی

وی با بیان اینکه بیش از ۹۵ درصد کارگران دارای قرارداد موقت هستند، گفت: کارگر قرارداد موقت امنیت شغلی ندارد و هر زمان نگران از دست دادن شغل خود است. به همین دلیل ابتدا باید وضعیت کارگر و کارفرما مشخص شود کارگر به دلیل ترس از عدم تمدید قرارداد و از دست دادن شغل ناچار به واگذاری خانه مسکونی و درگیر دادگستری نشود.

این مقام مسئول کارگری در پایان بر لزوم استفاده از ظرفیت تشکل‌های کارگری تاکید و خاطرنشان کرد: وزارت کار می‌تواند از تشکل‌های کارگری در فرآیند خانه دار شدن کارگران و شناسایی کارگران فاقد خانه دعوت کند.

بسیاری از کارشناسان و فعالان کارگری ساخت مسکن کارگری در شهرک‌های صنعتی را اقدامی راهگشا در جهت رفع دغدغه مسکن کارگران می‌دانند. اواخر سال گذشته تفاهمنامه همکاری میان وزارتخانه‌های کار و راه و شهرسازی به منظور ساخت ٢٠٠ هزار واحد مسکونی برای کارگران، بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی به امضا رسید.

 

منبع: ایسنا
  • محمد ارسالی در

    اگه مسوولان کشور جای خود را با کارگران ع وض کنند متوجه میشوند چه گندی به کشور زده اند. آیا سران این مملکت از ظلمی که در ح ق کارگران میشود آگاه هستن؟ اگر هستن چرا راضی به این ظلم هستن؟ چرا ظهر اگه خونه خ ودشون قیمه نباشه با لگد میرن تو سفره، ام ا برا کار کارگران نون و گوجه هم سنگینه ت هیه کنن. چاپ کن با شرف.

  • ناشناس ارسالی در

    از دولت و دو لتمردان دیگر انتظاری نداریم ،مزاحم آسایش انها نمی شوویم ،منتظریم اطلاعیه ای از جانب خود خدا ،برایمان بیاید

  • علی کرمانشاه ارسالی در

    این دولت همه چیز را برای قشرکارگر و حقوق بگیر تبدیل به رویا کرد از داشتن مسکن و خودرو و لوازم‌خانگی و حتی خورد و خوراک‌ر وزانه و لباس و پوشاک وخدمات دولتی را تما ما با قیمت دلار محاسبه میکنند و دستمزد و حقوق را به ریال پرداخت میکنند دراین دول ت مردم اصلا به عنصری بنام مسکن فکر نمیکن ند و داشتن آپارتمان ۶۰متری رویای همه کار گران وکارمندان و قشر زحمتکش جامعه ایرانی است که اکثرا آن را با خود به گور می‌برن د.خداوند از باعث و بانی آن نگذرد و در دن یا و آخرت رسوا و درمانده‌شان کند.

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها