در گفتوگوی گسترشنیوز با رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم ورزشی مطرح شد:
وضعیت فروش لوازم ورزشی در روزهای کرونایی
حق پرست گفت: متاسفانه در ایران نان مردم از هر چیز دیگری واجب تر است اما بنده معتقدم به همان اندازه ورزش نیز از اهمیت بالایی برخوردار است و حداقل در این روزهای کرونایی که مردم باید در خانه بمانند، میتوانند با ورزش به سلامتی جسم و روح خود کمک کنند.
گسترشنیوز: در این روزهای کرونایی که مردم با بحران دست و پنجه نرم میکنند، تمامی صنوف دچار رکود و افت فروش شدهاند که یکی از این صنوف لوازم ورزشی است. در همین ارتباط به سراغ مرتضی حق پرست رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان لوازم ورزشی رفتیم و وضعیت کنونی این صنف و جزییات آن را از زبان وی جویا شدیم. در این خصوص گفت و گویی ترتیب دادیم که میتوانید در ادامه بخوانید:
مرتضی حق پرست گفت: بیشتر لوازم ورزشی مانند توپ پینگپنگ و توپ والیبال حتی قبل از انقلاب چینی بودند و این کشور چین بود که به تمام کشورهای دنیا این اجناس را صادر میکرد.
وی افزود: اما برخی از لوازم ما از جمله وزنه دمبل، هالتر، دستگاههای کِشِشی بدنسازی، میز پینگپنگ و فوتبال دستی تولید داخل هستند. در این بین تولید دستگاه هایی مانند تردمیل به صرفه نبوده و درحالحاضر آن را وارد میکنیم. اغلب محصولاتی که در گذشته وارد میشد از کشور چین میآمدند اما در اصل تحت لیسانس آدیداس آلمان بودند.
میزان فروش لوازم ورزشی
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان لوازم ورزشی خاطرنشان کرد: میزان فروش لوازم ورزشی بستگی به نوع مصرف آن دارد. بطور کلی محصولاتی مانند کفش و پوشاک ورزشی غالبأ از سایر لوازم ورزشی فروش بیشتری دارد زیرا هر ورزشکار در هر رشته ورزشی قطعا نیاز به یک جفت کفش ورزشی و یک دست لباس ورزشی مربوط به رشته خود را دارد.
حق پرست ادامه داد: به عنوان مثال یک شناگر لباس مخصوص خود را دارد و در کنار آن سایر لوازم مربوطه را خواهد داشت و در دیگر رشتهها نیز به همین شکل خواهد بود.
وی اظهارکرد: با توجه به نوسانات و افزایش نرخ دلار قطعا ما هم باید رشد نرخ داشته باشیم اما با در نظر گرفتن حجم پایین تقاضا در کشور ما درحالحاضر سعی کردیم اجناس را با نرخ دلار ۶ تا ۷ هزار تومان به فروش برسانیم. همچنین در بین لوازم ورزشی، برندهای خارجی از نرخ بالاتری نسبت به سایرین برخوردار است.
ورزش تبلیغ نمیشود
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان لوازم ورزشی در پایان این گفتوگو خاطرنشان کرد: مشکلی که در کشور ما وجود دارد این است که هیچ جا و هیچ کس تبلیغ ورزش کردن را نمیکنند. امری که در کشورهای خارجی بسیار رایج است و جزو عادت روزانه آنها به حساب میآید. متاسفانه در ایران نان مردم از هر چیز دیگری واجب تر است اما بنده معتقدم به همان اندازه ورزش نیز از اهمیت بالایی برخوردار است و حداقل در این روزهای کرونایی که مردم باید در خانه بمانند، میتوانند با ورزش به سلامتی جسم و روح خود کمک کنند و با ورزش کردن ویروس کرونا را شکست دهند.
ارسال نظر