کرونا با صنعت نمایشگاهی آمریکا چه کرد؟
پیشبینی اولیه مرکز تحقیقات صنعت نمایشگاهی از تاثیر کوید-۱۹ بر صنعت نمایشگاهی امریکا منتشر شد.
گسترشنیوز: مرکز تحقیقات صنعت نمایشگاهی (CEIR) پیشبینی اولیه خود را از تاثیر شیوع ویروس کرونا بر صنعت نمایشگاهی امریکا طی ماههای پیش رو منتشر کرده است. بنا به گفته مقامات CEIR این محاسبات از دادههای برگزارکنندگانی بهدست آمده که نمایشگاهها و رویدادهایشان کنسل شده است.
مدیرعامل این مرکز میگوید: " ما در این چند هفته به دقت پیشرفت کوید-۱۹ را برای پیشبینی تاثیر آن بر صنعت مان دنبال کردهایم. جمع آوری و تحلیل این دادهها زمانبر بوده است و خوشبختانه اکنون اطلاعات کافی در دست داریم تا به برخی از پرسشها پاسخ دهیم. "
سالانه حدد ۹۴۰۰ نمایشگاه B۲B در امریکا برگزار میشود. تاثیر اقتصادی آن بر GDP این کشور ۱۰۱ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۹ بوده است.
از ۱۵ مارس، ۵۰ نمایشگاه تخصصی اعلام عدم برگزاری کردند و منجر به ۳۱۸ میلیون دلار ضرر بر درآمد برگزارکنندگان شد. با توجه به تاثیری که هزینههای غرفه داران و بازدیدکنندگان بر اقتصاد دارد، پیشبینی میشود که ضرر اقتصادی حدود ۱.۸ میلیارد دلار باشد.
هر روز اخباری از عدم برگزاری نمایشگاههای دیگر اعلام میشود. امروز اجتماع بیش از ۱۰ نفر در امریکا ممنوع شده است. عملا تعداد واقعی نمایشگاههایی که کنسل میشوند بسیار بیشتر از این رقم است زیرا لغو برگزاری نمایشگاههای کوچک و متوسط در گزارشهای خبری پوشش داده نمیشود؛ مانند نمایشگاههایی که در هتلها برگزار میشوند.
در حالی که هر ساله ۲۵۰۰ نمایشگاه تخصصی در بازه زمانی اول ماه مارس تا ۱۵ ماه مه برگزار میشود، CEIR معتقد است که حدود ۵۰-۸۰ درصد از این رویدادها تاکنون لغو شدهاند یا به احتمال زیاد به زودی عدم برگزاری آنها اعلام میشود. بر این اساس CEIR محاسبه میکند که برگزارکنندگان نمایشگاه ۲.۳ تا ۳.۶ میلیارد دلار ضرر خواهند کرد. با توجه به هزینه مستقیم غرفه داران و بازدیدکنندگان، پیشبینی میشود که کل ضرر اقتصادی بین ۱۴ تا ۲۲ میلیارد دلار باشد.
اما همه پیشبینیهای CEIR ناامیدکننده نیستند.
این آمار نمونهای از رکود کلی صنعت نمایشگاهی در جهان را بهدست میدهد. اما از آنجا که این رکود یک واقعه گذراست، انتظار داریم که صنعت نمایشگاهی در سال ۲۰۲۱ به بهبود کامل دست یابد.
در هر صورت این اطلاعات حاکی از تاثیر صنعت نمایشگاهی بر اقتصاد کشورهاست و میتواند مقامات کشورها را به تامل در خصوص اهمیت این صنعت برانگیزد.
منبع: عصر نمایشگاه
ارسال نظر