گسترشنیوز بررسی میکند:
آیلتس و ۸ اشتباهی که پولتان را بر باد خواهند داد
توجه به ۸ نکته ساده، شانس موفقیت شرکتکنندگان آزمون آیلتس را بهشدت افزایش میدهد.
گسترشنیوز: بعضی از شرکتکنندگان آزمون آیلتس، مهارتهای زبانی خوبی دارند اما ناآگاهی یا بیتوجهی به چند نکته ساده باعث میشود نتوانند با موفقیت از این آزمون عبور کنند. در اینجا ۸ باور و اشتباه رایجی که شرکتکنندگان را به شرکت دوباره در این آزمون وادار میکند توضیح داده میشود. لازم به ذکر است که هزینه شرکت در این آزمون بهشدت افزایش پیدا کرده و به دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسیده است.
زیاد، کم است
رایجترین اشتباه شرکتکنندگان این است که پاسخهای طولانی میدهند. اگر در صورت سوال گفته شده باشد «جواب بیشتر از ۳ کلمه نباشد» و شما از ۴ کلمه استفاده کنید بدون شک امتیاز منفی خواهید گرفت.
کم، کم است
در بخش نگارش، همانقدر بنویسید که از شما خواسته میشود. اگر در دستورالعمل گفته شده باشد که مقاله باید حداقل ۲۵۰ کلمه باشد و شما یک کلمه کمتر بنویسید جریمه خواهید شد.
مقاله طولانی لزوماً به معنای امتیاز بیشتر نیست
یکی دیگر از طرز فکرهای نادرست شرکتکنندگان آیلتس این است که مقاله طولانیتر به معنی امتیاز بیشتر است. این نگرش نهتنها درست نیست بلکه نتیجه عکس به دنبال دارد. ممکن است سقفی برای تعداد کلمات مشخص نشده باشد اما به این نکته توجه داشته باشید که هر چه حجم کلمات و جملات استفادهشده بالاتر میرود احتمال اشتباه کردن هم بیشتر میشود.
حق ندارید موضوع خود را تغییر دهید
بسیاری از شرکتکنندگان درباره موضوع تعیینشده نمینویسند. بعضی روی موضوع خواستهشده مسلط نیستند پس درباره چیز دیگری مینویسند یا مقاله آنها ارتباط کمی با موضوع خواستهشده دارد. مهم نیست نوشته شما چقدر زیباست چون اگر نوشته با موضوع، مرتبط نباشد کل نمره این بخش را از دست خواهید داد. مورد مشابه دیگر آن است که بعضی شرکتکنندگان بعضی از عناوین خواستهشده را نادیده میگیرند. در نوشته شما باید تکتک عناصری که در دستورالعمل مشخص شده است وجود داشته باشد.
حافظه خوب ممکن است کار دستتان بدهد
موضوع بسیاری از مقالات تکراری است بنابراین بعضی شرکتکنندگان، مقالاتی که قرار است بنویسند را حفظ میکنند. بهتر است از این کار خودداری کنید. چرا؟ ممتحنان دراینباره آموزش دیدهاند و مچ شما را خواهند گرفت.
مهم، تلفظ صحیح است نه لهجه
آیلتس برای غیرانگلیسی زبانها طراحی شده بنابراین هیچکس به خاطر داشتن لهجه، مجازات نمیشود. مشکل اینجاست که خیلیها فرق بین لهجه داشتن و تلفظ نادرست کلمات را نمیدانند. ممکن است لهجه غلیظ داشته باشید اما جای نگرانی نیست چون مهم، تلفظ صحیح است.
نحوه توصیف مهم است نه ایده
بسیاری از شرکتکنندگان فکر میکنند که اگر درباره باور اشتباهی صحبت کنند امتیاز نخواهند گرفت. یادتان باشد که شما به خاطر نحوه توصیف ایدهها، امتیاز میگیرید و به خاطر درست یا نادرست بودن موضوع، چیزی را از دست نخواهید داد.
کلمات ارتباطدهنده
شرکتکنندگان باهوش میدانند که یکی از معیارهای دریافت نمره کامل، منسجم بودن نوشته است. در این راستا باید بهطور صحیح از کلمات ارتباطدهنده استفاده کنید اما بههیچعنوان زیادهروی نکنید. استفاده زیاده از حد از کلمات ربطدهنده، نوعی تقلب به شمار میآید و شناسایی آن هم راحت است.
ارسال نظر