|

رییس اتحادیه صادرکنندگان گیاهان دارویی و فرآورده‌های غذایی ایران در گفتگو با گسترش نیوز مطرح کرد:

وضعیت صنایع غذایی در گیر‌و‌دار کرونا

رییس اتحادیه صادرکنندگان گیاهان دارویی و فرآورده‌های غذایی ایران، گفت: آموزش نیروی انسانی در صنعت غذایی کشور می‌تواند موجب رونق گرفتن و شکوفایی این صنعت شود و نیاز است که دولت در این حوزه، واحدهای تولیدی را کمک کند.

گسترش نیوز: صنعت غذایی کشور از گذشته تاکنون با مشکلات عدیده‌ای روبرو بوده است و همین مشکلات ریز و درشت بوده که نگذاشته‌ واحدهای تولیدی به پیشرفت و شکوفایی برسند. برای آشنایی بیشتر با مشکلات پیش‌روی صنعت غذایی کشور با رییس اتحادیه صادرکنندگان گیاهان دارویی و فرآورده‌های غذایی ایران، گفتگویی انجام داده‌ایم که مشروح آن به شرح ذیل است:

"جلیل مغازه‌ای" در پاسخ به این پرسش مبنی براینکه بیماری کرونا چه تأثیری بر صنایع غذایی کشور گذاشته است؟ اظهار داشت: بیماری کرونا در تمام زمینه‌ها مشکلاتی را برای کشور بوجود آورده است و صنعت غذایی کشور هم از این قاعده مستثنی نیست و درگیر مشکلات عدیده‌ای شده است. وی افزود: تا زمانی که بیماری کرونا در کشور وجود داشته باشد این مشکلات در حوزه صنعت غذایی پابرجا است و با رفع شدن بیماری کرونا بسیاری از مشکلات در حوزه صنعت و بخصوص در حوزه صنعت غذایی برطرف خواهد شد. این مقام مسوول تصریح کرد: کرونا و اثرات ناشی از آن می‌تواند مشکلات بزرگی در حوزه صنایع غذایی بوجود بیاورد.

sanaie.jpg

آموزش نیروی کار می‌تواند مفید باشد

رییس اتحادیه صادرکنندگان گیاهان دارویی و فرآورده‌های غذایی ایران درخصوص مشکلات موجود درخصوص تأمین مواد اولیه صنایع غذایی، گفت: در گذشته، درخصوص تأمین مواد اولیه صنایع غذایی با مشکلاتی روبرو بوده‌ایم و هم اکنون و با اضافه شدن معضلات بیماری کرونا همچنان این مشکل، گربیانگیر صنایع غذایی کشور است. مغازه‌ای در پاسخ به این پرسش مبنی براینکه نیروی انسانی با سواد و کارآزموده تا چه حد می‌توان به پیشرفت صنایع غذایی کشور کمک کند، اظهار داشت: بکارگیری نیروی آزموده در هر صنعتی، بدون شک، موجب پیشرفت آن صنعت خواهد شد. وی افزود: بعضی از صنایع (همانند ایران‌خودرو و سایپا) هستند که آموزش‌های لازم را به نیروی کار می دهند و این موضوع، می‌تواند مفید باشد. این مقام مسئول در ادامه، تصریح کرد: بیشتر صنایع غذایی تردید دارند که نیروی‌های انسانی موجود در کارخانه یا واحد تولیدی خود را آموزش بدهند چون برگزاری دوره‌های آموزشی زمان‌بر است. مغازه‌ای تأکید کرد: بیشتر واحدهای تولیدی فعال در صنعت غذایی کشور، حاضر به سرمایه‌گذاری در آموزش نیروهای خود نیستند چون این موضوع برای واحدهای تولیدی هزینه‌بر است و آنها نمی‌خواهند که سرمایه خود را در این بخش هزینه کنند. وی یادآور شد: آموزش نیروی کار می‌تواند در راستای شکوفایی صنایع، نقش بسزایی داشته باشد و متأسفانه، واحدهای تولیدی غافل از این موضوع هستند.

اقدامات دولت درخصوص مواد تراریخته کافی نیست

رییس اتحادیه صادرکنندگان گیاهان دارویی و فرآورده‌های غذایی ایران درخصوص استفاده مواد تراریخته در صنعت غذایی کشور، گفت: استفاده بعضی از واحدهای تولیدی از مواد تراریخته، یک بحث جدی است که نیاز است جلوی این کار گرفته شود. مغازه‌ای در ادامه، افزود: اقدامات دولت درخصوص جلوگیری از ورود مواد تراریخته به کشور کافی و جدی نیست. وی تصریح کرد: در بعضی از واحدهای تولیدی، تخلفات درخصوص استفاده از مواد تراریخته صورت می‌گیرد ولی متأسفانه با این واحدها برخوردی نمی‌شود.

دولت، صنایع غذایی را کمک کند

رییس اتحادیه صادرکنندگان گیاهان دارویی و فرآورده‌های غذایی ایران، درخصوص آینده صنعت غذایی کشور، گفت: تصور می‌شود که آینده صنعت غذایی بهتر خواهد شد و بایستی دولت، در این زمینه، صنایع غذایی را یاری کند. مغازه‌ای افزود: نیاز است که دولت در زمینه نقدینگی و مالی به صنایع غذایی کمک کند تا چرخ این صنعت، بتواند به خوبی بچرخد. این مقام مسوول، گفت: علاوه بر بحث مالی، نیاز است که دولت در حوزه آموزش نیروی‌های فعال در واحدهای تولیدی ورود کند. مغازه‌ای در پایان، بیان کرد: با آموزش نیروی کار در واحدهای تولیدی، شاهد افزایش کیفیت مواد غذایی تولیدی در واحدهای تولیدی خواهیم بود که این موضوع موجب رونق گرفتن این صنعت خواهد شد.

کدخبر: 93041

ارسال نظر