|

گزارش گسترش نیوز از یکصد و شانزدهمین جلسه شورای شهر تهران

هوشمندانه عمل کنیم که از این پس فسادی شکل نگیرد

داوود گودرزی در یکصد و شانزدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در ارتباط با ارتقاء سلامت اداری اظهار کرد: شناسایی گلوگاه های فساد ذیل این ابرپروژه تحول پیش بینی شده است.

شهری

رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران با اشاره به رویکرد نظام مند مبارزه با فساد، یادآور شد: ما از این پس را درست خواهیم کرد اما به معنای بی توجهی و رها کردن گذشته نیست؛ باید هوشمندانه عمل کنیم که از این پس فسادی شکل نگیرد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: ما تجربیات سالیان گذشته کشورهای مختلف را بررسی کردیم که ببینیم چگونه توانستند بر فساد فائق شوند. مساله مدیریت و انتخاب مدیران به عنوان یک نکته اصلی در مبارزه با فساد مدنظر است.

گودرزی با بیان اینکه بخش عمده ای از سالم سازی محیط انتخاب مدیران است، تصریح کرد: مساله تعارض منافع در حال پیاده شدن در شهرداری است و فرآیند الکترونیکی شدن امور نیز تا جایی که ممکن است در حال پیگیری است و اپلیکیشنی در شهرداری در حال تهیه است تا تمام امور مرتبط با مدیریت شهری برای دسترسی شهروندان تعریف شود و به دنبال آن امکان تخلف از بین برود.

 

کدخبر: 282370 امیرمحمد درویش

ارسال نظر

 

آخرین اخبار