اختصاصی «گسترشنیوز» از نخستین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه؛
ایران؛ میزبان اولین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه
نخستین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه در سالن اجلاس سران در حال برگزاری است.
گسترشنیوز : نخستین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه با همکاریEscap برای نخستین بار در ایران از دقایقی پیش در محل سالن اجلاس سران با حضور میهمانانی از سراسر قاره آسیا و اقیانوسیه آغاز به کار کرد.
در ابتدای این اجلاس دبیر علمی این مجمع، صالحی، دقایقی درباره این گردهمایی سخنرانی کرد.
سپس دبیرEscap و معاون دبیر کل سازمان ملل متحد از درباره اهمیت فناوری در دنیای کنونی و تاثیرات گسترده آن بر ابعاد مختلف زندگی امروزه انسانها، نظیر سلامت، حملونقل و تغییراتی که فناوریها در اقتصاد کشورها ایجاد میکنند به ایراد سخنرانی پرداخت.
در بخش دیگر این اجلاس معاون علمی، فناوری رئیسجمهور سخنرانی کرد.
ستاری در ابتدای سخنرانی خود به۳ موج مهم که در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران شکل گرفته اشاره کرد و گفت: موج نخست مربوط به افزایش تعداد دانشگاهها و توسعه سطح تحصیلات دانشگاهی در ایران است. ستاری موج دوم را شکلگیری مراکز رشد، پارکهای علمی و فناوری و سرمایهگذاری دولت در این مراکز برشمرد.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور موج سوم را رشد و توسعه فناورهای زیستبوم دانست.
ستاری با اشاره به استارتآپهایی که در این موج سوم شکل گرفتند، گفت: بعضی از استارتآپها خلا شرکتهای بینالمللی نظیر یوتیوب، اوبر و آمازون را پر کردهاند و اکنون در پی حضور در بازارهای منطقهای هستند.
سورنا ستاری نقش دولتها در مسیر فناوریها را بسیار مهم دانست و تصریح کرد: ایجاد محیط توانمند ساز از مهمترین وظایف دولتها در همین راستا است.
ستاری تنظیم چهارچوبهای قانونی، طراحی ابزارهای اقتصادی برای دسترسی شرکتهای نوآور به سرمایه، معافیتهای مالیاتی، بازارسازی برای حضور شرکتهای نوآور، آموزش و تربیت نیروی انسانی را از وظایف دیگر دولتها در مسیر توسعه فناوری در کشورها عنوان کرد.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور در ادامه سخنان خود شبکهسازی و همافزایی استارتآپها با صندوقهای سرمایهگذاری را مهمترین نیاز امروز آنها دانست.
ستاری در انتهای سخنان خود اهمیت مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه را ایجاد همکاری تنگاتنگ منطقهای عنوان کرد که مانع از انحصارطلبی و قدرتهای جهانی خواهد بود.
وی ابراز امیدواری کرد این مجمع سرآغاری برای توسعه همکاریهای پایدار کشورهای آسیایی و منطقهای باشد.
ارسال نظر