|
کدخبر: 321672

مترو تهران/ایستگاه مترو/بلیط مترو

توسعه خط ۷ مترو تهران / بخش دیگری از تونل سال آینده محقق می شود

گزارشات حکایت از آن دارد که عملیات اجرایی توسعه شمال غربی خط ۷ مترو تهران آغاز شده است.

اقتصاد توسعه خط ۷ مترو تهران / بخش دیگری از تونل سال آینده محقق می شود

راه اندازی خطوط مترو، کار را برای حمل و نقل شهروندان آسوده کرده است و دیگر نیاز نیست که مدت ها در ترافیک های تهران معطل بمانیم. اما تنها راه اندازی فایده ای ندارد و باید برای این شهر زیر زمینی تدابیری اندیشده شود تا آسایش و رفاه مردم نیز فراهم باشد. مواردی مانند خرابی پله های برقی و ... از نکاتی است که مدیریت شهری باید توجه ویژه ای به آن داشته باشد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از آغاز عملیات اجرایی طرح توسعه شمال غربی خط هفت مترو و افتتاح ورودی دوم ایستگاه شهید دادمان همزمان با یکصد و چهارمین شنبه امید و افتخار خبر داد.

محسن هرمزی روز شنبه  اظهار کرد: با حضور شهردار تهران عملیات اجرایی پروژه توسعه شمال غربی خط ۷ مترو از میدان کتاب تا جنت‌آباد و سیمون بولیوار آغاز و همچنین ورودی دوم ایستگاه شهید دادمان در منطقه ۲ نیز به بهره‌برداری خواهد رسید.

مترو-عکس

وی با بیان اینکه تکمیل و تصویب مطالعات فاز یک توسعه شمال غربی خط ۷ مترو در دوره جدید مدیریت شهری انجام شده است، خاطرنشان کرد: آغاز عملیات اجرایی این پروژه به طول ۴.۲ کیلومتر تونل و ایستگاه دانشگاه آزاد اسلامی صورت می گیرد. تحویل دو قطعه زمین باقی مانده و شروع عملیات ایستگاه دوم و بخش دیگری از تونل نیز در فروردین ماه سال آینده محقق خواهد شد.

هرمزی ادامه داد: توسعه شمال غربی خط هفت مترو تهران جهت خدمات رسانی به مناطق ۲ و پنج به ویژه واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد و بیمارستان فرهیختگان از انتهای خط هفت در میدان کتاب در امتداد شمال غربی ادامه پیدا خواهد کرد به طوری که این مسیر در راستای خیابان کوهستان و با عبور از دره فرحزاد به سیمون بولیوار رسیده و به میدان دانشگاه می رسد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه توسعه شمال غربی خط هفت شامل ۲ ایستگاه در محدوده تقاطع بلوار اشرفی اصفهانی با سیمون بولیوار و دانشگاه آزاد خواهد بود گفت: پارکینگ شبانه خط هفت نیز بعد از ایستگاه دانشگاه و در محدوده بوستان کوروش طراحی شده است.

وی با اشاره به ویژگی‌های این طرح گفت: برقراری ارتباط ریلی بین مناطق ۲ و پنج با عبور از دره فرحزاد، کاهش ترافیک شریان های بزرگراهی شرقی- غربی و شمالی- جنوبی از جمله بزرگراه های آبشناسان، ستاری و یادگار امام، سهولت دسترسی شهروندان به دانشگاه آزاد و بیمارستان فرهیختگان و کاهش ترافیک مسیرهای ارتباطی به این دو مجموعه به عنوان یک زون جاذب سفر، امکان تعامل با مجتمع های تجاری محدوده کریدور با هدف احداث مجتمع های ایستگاهی به منظور تأمین بخشی از هزینه های پروژه و افزایش ۱۴ درصدی جذب مسافر در خط هفت به میزان ۹ هزار نفر در زمان اوج ترافیک از جمله مزایای اجرای این طرح به شمار می‌رود.

هرمزی با بیان اینکه هزینه اجرای این طرح ۹۰ هزار میلیارد ریال است گفت: این اعتبار شامل ۶۰ هزار میلیارد ریال هزینه ساختمانی و ۳۰ هزار میلیارد ریال هزینه تجهیزاتی است.

معاون شهردار تهران همچنین از بهره‌برداری ورودی دوم ایستگاه شهید دادمان خبر داد و افزود: این ایستگاه به عنوان بیست و یکمین ایستگاه از ابتدای خط هفت در بلوار پاکنژاد- بلوار شهید دادمان در منطقه ۲ واقع شده و زیربنای کل ایستگاه ۱۱ هزار و ۵۰۰ متر مربع است. با توجه به موقعیت قرارگیری آن از جهت مجاورت با مراکز اداری و بیمارستان آتیه و بافت مسکونی متراکم موجود جزو ایستگاه های پرمسافر و استراتژیک خط هفت محسوب می‌شود.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه در مدت اخیر برای ساخت این ایستگاه بیش از هزار میلیارد ریال هزینه شده گفت: هشت هزار و ۲۰۰ متر مکعب خاکبرداری، ۳۰۰ تن آرماتوربندی، ۲ هزار و ۴۰۰ متر مکعب بتن ریزی، دو هزار متر مربع سنگ کاری و ۹۰۰ متر مربع اجرای سقف کاذب برای ساخت ورودی دوم ایستگاه شهید دادمان انجام شده است.

وی یادآور شد: در ورودی جنوب شرقی ایستگاه نیز ۲ رایزر و در مجموع چهار دستگاه پله برقی نصب شده که با افتتاح این ورودی تمامی پله های برقی در مدار بهره برداری قرار خواهد گرفت همچنین رمپ های ویژه افراد کم توان و مسیر تردد روشندلان در محوطه این ورودی تأمین شده و همزمان به بهره برداری خواهد رسید.

هرمزی تاکید کرد: در دوره جدید مدیریت شهری ایستگاه‌های بوستان گفتگو، میدان کتاب، میدان توحید، ۱۷ شهریور، دادمان، ورودی دوم و سوم ایستگاه مدافعان سلامت و ورودی سوم ایستگاه بریانک در خط هفت به بهره‌برداری رسیده‌ است.

منبع: ایرنا

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها