|
کدخبر: 329638

سورپرایز جدید ChatGPT برای کاربران | هوش مصنوعی از نوآوری تازه خود رونمایی کرد

نسخه مک اپلیکیشن چت‌ بات محبوب ChatGPT در دسترس عموم کاربران قرار گرفت که در این مطلب می توانید جزییات و مشخصات آن را مشاهده کنید.

فناوری سورپرایز جدید ChatGPT برای کاربران | هوش مصنوعی از نوآوری تازه خود رونمایی کرد

در یک رویداد بهاری، OpenAI نسخه دسکتاپ ChatGPT را برای مک رونمایی کرد. در همان رویداد، مدل GPT-۴ و قابلیت پیشرفته صوتی آن نیز معرفی شد که توجه علاقه‌مندان به هوش مصنوعی را به خود جلب کرد. اما در حال حاضر، نسخه دسکتاپ ChatGPT در دسترس قرار گرفته است، اما عرضه عمومی قابلیت صوتی جنجالی این چت‌بات به تعویق افتاده است.

براساس گزارش تک‌کرانچ، OpenAI می‌گوید که برنامه‌ریزی کرده بود تا در اواخر ژوئن (تیرماه)، حالت صوتی پیشرفته خود را به صورت آلفا برای گروه کوچکی از کاربران ChatGPT Plus منتشر کند، اما مشکلات مختلفی عرضه این حالت صوتی را تا ماه جولای (مردادماه) به‌تعویق انداخته است.

باوجود این تأخیر، اکنون اپ نسخه دسکتاپ این چت‌بات محبوب برای کاربران macOS منتشر شده است. با نصب این برنامه و فشاردادن دکمه‌های Option و Space باهم می‌توانید ChatGPT را در هرجایی باز کنید و درباره آنچه که روی نمایشگر هست، از آن سؤال بپرسید. همچنین نسخه ویندوزی این برنامه احتمالاً تا اواخر ۲۰۲۴ عرضه شود.

چت-جی-پی-تی

تأخیر در انتشار حالت صوتی ChatGPT

OpenAI می‌گوید که درحال بهبود توانایی مدل خود برای شناسایی و حذف برخی محتواهای خاص است. همچنین این شرکت درحال کار روی بهبود تجربه کاربری (UX) و آماده‌سازی زیرساخت‌های خود برای استفاده میلیون‌ها نفر و درعین‌حال حفظ عملکرد هوش مصنوعی در پاسخ‌های بلادرنگ است.

این شرکت می‌گوید که نسخه آلفا این قابلیت را با گروه کوچکی از کاربران به اشتراک می‌گذارد تا بازخورد آن‌ها را جمع‌آوری کرده و برپایه آن اصلاحات لازم را انجام دهد.

ربات-چت

OpenAI می‌گوید که حالت صوتی پیشرفته ممکن است تا پاییز نیز برای همه مشتریان ChatGPT Plus منتشر نشود، بسته به اینکه آیا این مدل برخی از نکات ایمنی را برآورده می‌کند یا خیر. بااین‌حال، به گفته این شرکت این تأخیر تأثیری روی عرضه قابلیت‌های اشتراک‌گذاری تصویر که در رویداد بهاری شاهد معرفی آن بودیم، نخواهد داشت.

OpenAI می‌گوید که حالت صوتی پیشرفته ChatGPT می‌تواند حتی احساسات و نشانه‌های غیرکلامی را درک کند و به آن پاسخ دهد تا کاربران را به مکالمات واقعی و طبیعی‌تر با هوش مصنوعی نزدیک‌تر کند.

منبع: دیجیاتو

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها