|

حمله تند هواداران پرسپولیس به استقلال؛ دعوای سرخابی‌ها بالا گرفت

استقلال در هفته های اخیر عملکرد خوبی داشته و نتایج درخشانی را به همراه نمایش های تماشاگرپسند کسب کرده است. در این میان انتقاداتی نیز پیرامون بازی های گذشته آبی های پایتخت به گوش می رسد که غالب آن ها از سمت اردوی رقیب مخابره می شود.

ورزش حمله تند هواداران پرسپولیس به استقلال؛ دعوای سرخابی‌ها بالا گرفت

در هفته‌های اخیر استقلال با نمایش‌هایی چشم‌نواز و منسجم، توانسته بار دیگر جایگاه خود را به‌عنوان یکی از مدعیان جدی لیگ تثبیت کند. شاگردان ساپینتو با ارائه فوتبال حساب‌شده، هماهنگی در خطوط و استفاده هوشمندانه از فرصت‌ها، نتایجی کسب کرده‌اند که هم رضایت هواداران را جلب کرده و هم نگاه کارشناسان را به خود معطوف ساخته است. شور و انرژی بازیکنان در زمین، نشان از روحیه‌ای تازه و هدفمند دارد؛ روحیه‌ای که استقلالی‌ها مدت‌ها در انتظارش بودند.

با این حال، در کنار این موفقیت‌ها، زمزمه‌هایی از انتقاد نیز به گوش می‌رسد. برخی رقبا و منتقدان سعی دارند عملکرد اخیر آبی‌های پایتخت را زیر سؤال ببرند و موفقیت‌های تیم را به عوامل بیرونی نسبت دهند. اما واقعیت آن است که روند رو‌به‌جلوی استقلال حاصل برنامه‌ریزی دقیق و تمرکز تیمی است، نه شانس و اتفاق.

این حجم از واکنش‌ها در واقع نشان می‌دهد استقلال به جایگاهی بازگشته که هر حرکتش برای رقبا حساسیت‌برانگیز است. هر برد و هر نمایش خوب آبی‌ها اکنون به تیتر اول رسانه‌ها تبدیل می‌شود و این یعنی تیم بار دیگر به مسیر تیم‌های بزرگ بازگشته است؛ همان مسیری که هواداران پرشور استقلال سال‌هاست از آن دفاع می‌کنند.

در مجموع، آنچه امروز در اردوی استقلال دیده می‌شود، ترکیبی از انگیزه، تمرکز و اتحاد است. تیمی که به‌جای درگیر شدن با حاشیه‌ها، به دنبال تداوم مسیر موفقیت است و اگر همین روند ادامه یابد، می‌تواند تا پایان فصل یکی از چهره‌های اصلی رقابت قهرمانی باقی بماند.

در روزهایی که پرسپولیسی‌ها امید دارند تا با حضور سرمربی برزیلی جدیدشان دوباره به جمع صدرنشینان برگردند پنالتی‌های متعدد استقلال زیر ذره بین تیم رقیب قرار گرفته است.

تیم فوتبال استقلال در حال حاضر با کسب ۱۶ امتیاز از ۹ مسابقه و تفاضل گل مثبت ۶ در صدر جدول رده‌بندی لیگ برتر قرار گرفته است. این نتیجه در شرایطی برای آبی‌ها به دست آمده که رقیب سنتی و همیشگی این تیم با همین تعداد بازی و ۱۲ امتیاز در رده نهم جدول رده‌بندی لیگ برتر قرار دارد.

فارغ از اینکه لیگ برتر جاری با حساسیت و رقابت تنگاتنگ تیم‌های زیادی در حال برگزاری است و فاصله تیم‌ها از ردیف هشتم تا اول فقط ۳ امتیاز و به سرعت قابل جبران است اما این موضوع باعث نشده تا نگاه نقادانه هواداران پرسپولیس نسبت به نتایج رقیب همیشگی و پنالتی‌های گرفته شده برای تیم آبی تهران از سوی داوران را از نظر آنها دور نگه دارد.

شاگردان ریکاردو ساپینتو در فصل جاری لیگ برتر در هفته چهارم مقابل پیکان و در دقیقه ۸۰ در حالی که دو بر یک از حریف عقب بودند اولین پنالتی این فصل خود را به دست آوردند که یاسر آسانی آن را به گل تبدیل کرده و نتیجه به ۲-۲ و کسب یک امتیاز برای استقلال منجر شد.

پنالتی بعدی استقلالی‌ها در دیدار مقابل فجر شهید سپاسی و در دقیقه ۴۳ رقم خورد که نتیجه تا آن زمان صفر بر صفر بدون گل در حال برگزاری بود.‌ استقلال ۶ دقیقه پس از پنالتی اول صاحب دومین ضربه پنالتی شد تا فجر سپاسی در همان نیمه اول دو بر صفر به رختکن برود. یاسر آسانی و سعید سحرخیزان پنالتی‌های استقلال را در شیراز به گل تبدیل کردند.

آخرین پنالتی استقلالی‌ها که در مصاف مقابل آلومینیوم اراک برای این تیم به دست آمد نیز در دقیقه ۱۷ بازی مقابل آلومینیوم برای این تیم گرفته شد. یاسر آسانی با به ثمر رساندن این گل علاوه بر بالا بردن روحیه تیمی استقلالی‌ها تا حدی لایه‌های دفاعی تیم آلومینیوم را هم از بین برد تا این حریف برای جبران نتیجه جلو بکشد و در نهایت گل‌های دوم و سوم را هم درون دروازه‌اش ببیند. مسابقه‌ای که با نتیجه سه بر یک به سود استقلال به پایان رسید تا این تیم با این سه امتیاز و رسیدن به عدد ۱۶ در صدر جدول رده‌بندی لیگ برتر بالاتر از سپاهان و چادرملو بایستد.

پرسپولیس-۱۴۰۴

آمار جالب پرسپولیسی‌ها

نگاهی به نظرات هواداران پرسپولیس در فضای مجازی اعم از صفحات اینستاگرامی یا کانال‌های تلگرامی طرفداران تیم رقیب استقلال بر این باورند که این تیم به لطف پنالتی‌هایی که داوران برای آبی‌ها گرفته‌اند توانسته تا اینجا امتیازات بیشتری نسبت به رقبایش جمع آوری و در نهایت در صدر جدول رده‌بندی لیگ برتر قرار بگیرد. هواداران پرسپولیس معتقدند استقلال تا اینجا ۱۵ گل زده که ۴ گلش از ری نقطه پنالتی بوده در حالی که پرسپولیس ۸ گل به ثمر رسانده که فقط یکی از آنها با پنالتی بوده است. در واقع یک هشتم گلهای این تیم روی ضربه پنالتی و تقریبا یک سوم گلهای استقلال از پنالتی های بدست آمده برای این تیم بوده است.

تنها پنالتی پرسپولیس

طرفداران پرسپولیس بر این اعتقادند که داوران مسابقات لیگ برتری تا اینجا و در ۹ دیدار برگزار شده چند اشتباه در اعلام نکردن خطای پنالتی برای تیمشان مرتکب شده و به همین خاطر پرسپولیس تا اینجا فقط یک بار صاحب ضربه پنالتی شده است. این تیم تنها در دیدار هفته ششم مقابل گل‌گهر سیرجان و در دقیقه ۷۶ یک ضربه پنالتی بدست آوردند که آن را نیز علی علیپور به گل تبدیل کرد تا پرسپولیس در خانه خودش از خطر شکست فرار کرده و یک امتیاز بگیرد.

حمله پرسپولیسی‌ها به نتایج استقلال مشخص می‌کند طرفداران تیم قرمز پایتخت نسبت به نتایج رقم خورده برای تیمشان به شدت ناراحت هستند و علاوه بر اینکه این مکدل صدرنشینی را بی ارزش می دانند معتقدند بخشی از این موضوع را به عوامل فدراسیون و به ویژه کمیته داوران مربوط می‌دانند. آنها با اشاره به همین موضوع صدرنشینی استقلال در جدول رده‌بندی را به پنالتی‌هایی مربوط می دانند که به اعتقادشان به استقلال هدیه شده و آن را غیرواقعی عنوان کرده‌اند.

منبع: خبر ورزشی
کدخبر: 364101 سهیل مافی
ارسال نظر
 
آخرین اخبار