ماینکس ۸ ساله شد
با حضور بیش از ۱۳۰ شرکت داخلی و خارجی هشتمین نمایشگاه بینالمللی فرصتهای سرمایهگذاری در معدن و صنایع معدنی ایران (ماینکس) و هشتمین کنفرانس بینالمللی مهندسی مواد و متالورژی (آیمت) برگزار میشود.
گسترشنیوز : هشتمین نمایشگاه سالانه فرصتهای سرمایهگذاری در معدن و صنایع معدنی ایران (MINEX ۲۰۱۹) و هشتمین کنفرانس بینالمللی مهندسی متالورژی و مواد (iMat۲۰۱۹) که یکی از بزرگترین نمایشگاههای معدنی و صنعتی کشور و خاورمیانه محسوب میشود با حضور بیش از ۱۳۰ شرکت و بنگاه اقتصادی داخلی و خارجی از ۱۸ کشور که به طور مستقیم و یا نمایندگان آنها از کشورهای ایتالیا، آلمان، روسیه، افریقای جنوبی، ترکیه، چین، کره، ژاپن، هلند، سوئد، بلژیک، اسپانیا، چک، لهستان، رومانی، کانادا، پاکستان و هند از ۱۵ تا ۱۷ مهرماه در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برگزار میشود.
هشتمین نمایشگاه سالانه فرصتهای سرمایهگذاری در معدن و صنایع معدنی ایران (MINEX ۲۰۱۹) و هشتمین کنفرانس بینالمللی مهندسی متالورژی و مواد (iMat۲۰۱۹) این کنفرانس و نمایشگاه در سه بخش اصلی اکتشاف، استخراج و فرآوری مواد معدنی تا علم مواد و مهندسی متالورژی و ریخته گری و رسیدن به محصول میانی برپا میشود و در آن انواع صنایع، تجهیزات و ماشینآلات معدنی، صنایع معدنی، شرکتهای مختلف سرمایه گذار، موسسات مالی و اعتباری و مهندسین مشاور حضور و مشارکت خواهند داشت؛ در این رویداد سعی برآن شده که زنجیره کامل معدن تا قطعه ریخته گری آورده شود.
محمدرضا شینی مقدم، مدیر اجرایی این نمایشگاه با بیان اینکه این دوره از نمایشگاه در اوج تحریمهای ظالمانه امریکا برگزار میشود، گفت: شرایط تحریم میتواند با توجه به ظرفیت موجود در کشور فرصت باشد، باید با اتکا به توانمندی و ارتقا آن به نحوی عمل نماییم تا از شرایط بحران و فشار خارج شویم، لذا نمایشگاه میتواند به عنوان یک اهرم قوی محل اجماع توانمندیهای ملی باشد.
مقدم اضافه کرد: این نمایشگاه با شعار «سربلندی ایران را از اعماق زمین میسازیم» و با محوریت «مبارزه با تحریمها از طریق هم افزایی، همگرایی، استفاده بهینه از ظرفیت و بهره گیری از توانمندیهای کشورهای دوست» برگزار میشود.
وی گفت: همزمان با برگزاری این نمایشگاه، در هشتمین کنفرانس بینالمللی مهندسی متالورژی و مواد (iMat۲۰۱۹) توسط انجمن مهندسی متالورژی و مواد ایران و انجمن علمی ریخته گری ایران برگزار خواهد شد و با رشد ۲۵ درصدی ارائه مقالات نسبت به سال گذشته، بیش از ۷۵۰ مقاله در حوزههای مختلف مواد و متالورژی از جمله متالورژی فیزیکی، متالورژی استخراجی، متالورژی مکانیکی، متالورژی پودر، مهندسی سطح و خوردگی، ریختهگری و انجماد، جوشکاری و اتصال، شبیهسازی و مدلسازی، مواد مهندسی و سرامیک مواد پیشرفته و انرژی و محیطزیست با حضور اساتید داخلی و خارجی، صاحب نظران و دانشجویان این بخش ارائه میگردد.
وی خاطرنشان کرد: این رویدادها توسط شرکت نمایشگاهی آرکا همایش پارس، انجمن مهندسی متالورژی و مواد ایران، سازمان نظام مهندسی معدن ایران و انجمن علمی ریخته گری ایران و با حمایت سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور و همه تشکلهای مرتبط با این صنعت برگزار میگردد.
مقدم تاکید کرد: برگزاری ۳۰ کارگاه علمی و تخصصی توسط گروههای آموزشی مجرب و با حضور متخصصان صاحب نظران و اساتید دانشگاهها و با مشارکت و همکاری دانشگاههای معدنی، سازمانها و تشکلهای معدنی کشور در حوزههای مختلف از دیگر برنامههای جنبی نمایشگاه و کنفرانس است که با توجه به نیاز بخش معدن و گسترش فناوریهای مواد و متالورژی طراحی شده که بعضا برای نخستین بار برگزار میگردد.
وی افزود: معرفی ظرفیتهای بخش معدن و صنایع معدنی مناطق مختلف ایران و دعوت از سفرا رایزنهای اقتصادی و هیاتهای تجاری برخی کشورها از جمله کشورهای مختلف اروپائی برای جلب و جذب سرمایهگذاری در این حوزهها، یکی از برنامههای اصلی این دو رویداد صنعتی - معدنی کشور است.
ارائه آخرین تجهیزات فناوری و توانمندیهای تولیدکنندگان و صنعتگران معدن و صنایع معدنی، معرفی فرصتها و ظرفیتهای سرمایهگذاری و سرمایه پذیری، یافتن بازارهای جدید و توسعه صادرات، تلاش برای رونق و توسعه تولید ملی، بهبود فضای کسب و کار و معرفی ظرفیتهای معدنی کشور، جهت دهی سرمایههای داخلی و خارجی به بخشهای معدن، انتقال دانش و فناوری نوین و همچنین ایجاد زمینه رقابت سازنده بین شرکت ها، برگزاری پنلهای تخصصی، بحث و تبادل نظر در خصوص طرحهای جامع فولاد، مس، آلومینیوم و... در افق ۱۴۰۴، بومیسازی با محوریت نیازهای صنایع و معادن و توانمندیهای ساخت و تولید صنعتگران داخلی و همچنین برگزاری نشستهای فناوری با هدف آشنایی با فناوریهای نوین جهانی و برگزاری دورههای آموزشی - تخصصی توسط اساتید برجسته داخلی و خارجی، سخنرانی علمی مهمانان خارجی از کشورهای آلمان، سوئد، رومانی، ترکیه، ایتالیا و پاکستان و برگزاری همزمان نخستین رویداد فرصتسازی کسب و کار در مسائل صنعتی شرکت فولاد مبارکه اصفهان از دیگر برنامهها و اهداف این نمایشگاه و کنفرانس است.
جمهوری اسلامی ایران بیش از ۵۵ میلیارد تن ذخایر مواد معدنی و بیش از ۶۶ نوع ماده معدنی دارد لذا برگزاری این نمایشگاه فرصتی است تا در چهارچوب اقتصاد مقاومتی، تلاش شود تا صنعت معدن را جایگزین صنعت نفت کرد.
هشتمین نمایشگاه فرصتهای سرمایهگذاری درمعدن و صنایع معدنی از ۱۵ تا ۱۷ مهرماه هر روز از ساعت ۱۰ تا ۱۷ در شبستان مصلی بزرگ امام خمینی (ره) آماده بازدید علاقمندان است.
ارسال نظر