|
کدخبر: 154470 شهریار خادمی

گسترش نیوز گزارش می‌دهد:

فولاد هرمزگان در آستانه گذر از هدف سالانه

مدیر فولادسازی شرکت فولاد هرمزگان اظهار داشت: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال ۱۳۹۹ بتوانیم از ظرفیت اسمی فولاد هرمزگان عبور کنیم و هدفی را که در آغاز سال تعیین کردیم (تولید یک‌میلیون و ۵۲۰ هزار تن) محقق کنیم.

معدن فولاد هرمزگان در آستانه گذر از هدف سالانه

حامد جمشیدی نیا، مدیر فولادسازی شرکت فولاد هرمزگان درباره عملکرد این شرکت در بهبود و افزایش سرعت تولید اظهار کرد: « در سال جهش تولید پروژه‌های زیادی در راستای افزایش کمیت، کیفیت و تحویل به موقع محصول که یکی از اقدامات استراتژیک واحد بهره برداری در فولاد هرمزگان میباشد تعریف شد و با همدلی و کار تیمی کارکنان فولاد هرمزگان طی جلسات مشترک در برنامه کاری همکاران قرار گرفت و با شناسایی و تعیین اقدامات مهم و موثر و اجرای آنها نتایج مطلوبی حاصل شد، که از جمله این پروژه ها عبارتند از:

پروژه افزایش سرعت تولید در زمان مستقیم کاری، پروژه کاهش توقفات اضطراری، کاهش مصرف انرژی، افزایش سرعت ریخته گری، افزایش آماده بکاری جرثقیل ها، افزایش آماده بکاری مکانیزمهای جمع آوری سرباره، افزایش کیفیت آهن اسفنجی، افزایش کیفیت آهک مصرفی در کوره های قوس؛

جمشیدی-نیا3

توقفات و کاهش تولید در ۵ ماه ابتدای سال

وی درباره مشکلات شرکت در سال ۹۹ گفت: «برنامه تولید در سال جاری تولید یک‌میلیون و ۵۲۰  هزار تن بود. در اردیبهشت‌ماه، به دلیل شات دان سالیانه و در خرداد، تیر، مرداد ماه به دلیل محدودیت در مصرف برق توقف کوره ها زیاد بود که باعث کاهش حدودا ۶۰ هزار تنی تولید شد.

عزم جزم مجموعه فولاد هرمزگان برای جبران

مدیر فولادسازی شرکت فولاد هرمزگان ادامه داد: «بنا به تاکید مدیر عامل محترم، جلساتی با حضور معاونت محترم بهره‌برداری و کلیه مدیران بهره‌برداری و خرید به منظور برنامه‌ریزی جهت جبران عقب‌افتادگی از برنامه تولید برگزار گردید. در این راستا، کل مجموعه فولاد هرمزگان بسیج شدند که بتوانند عقب‌افتادگی‌های ناشی از اتفاقات یادشده را برای بخش فولادسازی جبران کنند و به سقف خوبی از تولید دست پیدا کنند».

افزایش چشم‌گیر سرعت تولید

جمشیدی‌نیا موارد بهبود فولادسازی را این‌گونه بیان کرد: «تامین مواد باکیفیت، بهبود آّهن اسفنجی در واحد احیای مستقیم، بهبود کیفیت آهک تولیدی و آهک خریداری شده؛ از جمله مواردی بود که در جهت اعتلای فولادسازی و ارتقای روند فولادسازی بسیار اثرگذار بود».

وی ادامه داد: «همچنین افزایش آماده بکاری مکانیزمهای جمع آوری سرباره و کاهش زمان مستقیم کاری کوره ها (P.On) منجر به افزایش سرعت تولید کوره‌ها شد. در همین راستا دیگر واحدها نیز باید سرعت را خود را افزایش می‌دادند. واحد ریخته‌گری ازجمله این واحدها بود. این واحد موفق شد سرعت ریخته‌گری را به ۱.۴۵ متر بر دقیقه افزایش دهد که رکورد چشم‌گیری محسوب می‌شود. واحد جرثقیل نیز در همین راستا، آمادگی به کار جرثقیل‌ها را به ۹۹.۹ دهم درصد افزایش داد. هرگونه توقف جرثقیل می‌توانست سبب توقف تولید در شرکت شود. همچنین واحد نسوز هم حمایت کرد تا تجهیزاتی که نسوز در آن استفاده می‌شود (ازجمله کوره) را برای استفاده آماده نماید و بتواند کوره‌ها را پشتیبانی و توقفات ناشی از این موضوع را به حداقل برساند».

مدیر فولادسازی شرکت فولاد هرمزگان در پایان اظهار کرد: «همه این عوامل سبب شد که پیشرفت پروژه ها و اقدامات استراتژیک افزایش یابد و از شهریور ماه تا دی ماه شاهد دستیابی به 4 رکورد متوالی در شهریور، آبان، آذر و دی ماه باشیم و شعار "رکورد امروز استاندارد فردا" را سرلوحه کاری خود قرار دهیم.

ارسال نظر