|

اختصاص قعطه ای از بهشت زهرا به شهدای تجاوز اسرائیل

شهردار تهران ضمن اعلام این‌ که قطعه ۴۲ محل دفن شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی خواهد بود، گفت: چند نقطه از بمباران در شهر تهران را تملک می‌کنیم و به عنوان سمبل جنایت رژیم صهیونیستی و آمریکا به مردم نمایش خواهیم داد.

فرهنگ و جامعه تنابنده چاووشی

علیرضا زاکانی شهردار تهران در یک گفت‌وگوی تلویزیونی با اعلام این‌که قطعه ۴۲ محل دفن شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی خواهد بود، اظهار کرد: در بهشت زهرا (س) چند قسمت ایجاد شده است؛ پزشک قانونی، نیروهای مسلح و بنیاد شهید و مجموعه بهشت زهرا دست به دست هم دادند و مجموعه‌ای ساختند که خانواده شهدا و مردم را تکریم می‌کنند. مجموعه معراجی درست شده است که اتفاق بسیار خوبی است.

وی ادامه داد: از نوزاد و کودک تا دانشمندان و سردارانمان بخشی از افتخار را در این قطعه ایجاد کرده‌اند. ما همچنین چند نقطه از بمباران در شهر تهران را تملک می‌کنیم و به عنوان سمبل جنایت رژیم صهیونیستی و آمریکا به مردم نمایش خواهیم داد.

شهردار تهران در بخش دیگری از این گفت‌وگو با بیان این‌که رژیم صهیونیستی با هر کسی بتواند بساز با ایران قوی نمی‌تواند بسازد، عنوان کرد: ایران قوی با زیاده‌ خواهی رژیم صهیونیستی و با خواستگاه آمریکا نمی‌سازد. وقتی چاشنی اسلامی به ایران اضافه می‌شود، جهش و عظمتی ایجاد می‌شود که می‌تواند اسباب همبستگی و پیوستگی بین مردم در سراسر جهان شود. آن‌ها تلاش کردند دنیا را در راستای بردگی نوین مردم را به بردگی بگیرند و تمام امکانات دنیا را به استثمار ببرند.

وی همچنین اضافه کرد: شنیده‌ام برادرزاده محسن تنابنده به شهادت رسیده که باید به او تسلیت بگویم. از محسن چاوشی هم تشکر می‌کنم که موسیقی زیبایی را نیز تولید کرد.

 

منبع: ايسنا
کدخبر: 355478 پریا ابراهیمی

ارسال نظر