|
کدخبر: 222608

بازیافت سالانه ۶۳۰ میلیون تن قراضه فولاد در جهان

استفاده از قراضه فولادی انتشار دی اکسید کربن را کاهش می دهد. این امر می تواند سالانه از انتشار یک میلیارد تن دی اکسید کربن جلوگیری کند.

از آنجا که استفاده از قراضه می تواند در کاهش انتشار دی اکسید کربن موثر باشد، فولادسازان به طور فزاینده ای به دنبال یافتن راهکارهای پایدارتری از فولادسازی معمولی هستند.

در حالی که انتقاداتی از سوی جامعه بازیافت وجود دارد، اما حفظ و بازیابی قراضه تا حد زیادی نادیده گرفته شده است. بنابراین روشن است که تلاش های جهانی برای کاهش انتشار دی اکسید کربن فرصت قابل توجهی برای رشد سهم قراضه در بخش فولادسازی فراهم می آورد که از میانگین فعلی آن(۳۰درصد) بیشتر است.

استیون ورکامن، کارشناس ارشد گروه مشاوران مک کنزی استحصال قراضه بیشتر و افزایش کیفیت را دو چالش کلیدی در این حوزه معرفی کرد.

وی افزود: مصرف قراضه فولاد در چین در حال حاضر۲۴۰ میلیون تن است که می تواند تا سال ۲۰۵۰ میلادی دو برابر شود.

اسکات نیوول، رئیس شرکت تجهیزات بازیافت نیوول در ایالات متحده آمریکا و نائب رئیس هیات مدیره تجهیزات بازیافت نیوول چین نیز اعلام کرد: چین به سمت استفاده از درصدهای بالاتر قراضه حرکت می کند و درصد فولاد ساخته شده از سنگ آهن را کاهش می دهد. این در حالی است که تا چند سال پیش، این نگرانی وجود داشت که چین ممکن است به یک کشور صادرکننده بزرگ قراضه تبدیل شود و این امر به قیمت قراضه در سراسر جهان لطمه وارد کند. اما دقیقا برخلاف آن در حال روی دادن است. چین به جای سنگ آهن و زغال سنگ نیاز به واردات قراضه دارد تا به اهداف خود به منظور رسیدن به محیطی پاک تر و تولید فولاد مقرون به صرفه تر دست یابد.

کاهش آلودگی

سالانه حدود ۶۳۰میلیون تن قراضه فولاد در سراسر جهان بازیافت می شود که از انتشار نزدیک به ۹۵۰ میلیون تن گاز دی اکسید کربن پیشگیری می کند که این امر نقش تعیین کننده ای در حفاظت از آب و هوا دارد. همچنین با استفاده از قراضه در بخش ریخته گری، صرفه جویی در انتشار گاز دی اکسید کربن سالانه به بیش از یک میلیارد تن رسیده است.

طی نیمه نخست سال ۲۰۲۱میلادی، مصرف قراضه فولاد چین با رشد ۴۷.۱ درصدی به ۱۳۷ میلیون و ۹۵۰ هزار تن رسید که نشان دهنده حرکت به سمت اهداف برنامه ۵ ساله این کشور در راستای کاهش انتشار دی اکسید کربن در فولادسازی از طریق افزایش استفاده از قراضه فولاد است.

همچنین در دوره زمانی ژانویه تا ژوئن ۲۰۲۱ میلادی، خرید قراضه چین از ترکیه با رشد ۳۳.۲ درصدی به ۱۲ میلیون و ۸۷۲ هزار تن رسید که جایگاه این کشوررا به عنوان بزرگترین واردکننده قراضه جهان تثبیت می کند.

منبع: ایمیدرو

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها