|
کدخبر: 133231

کدام عضو بدن مقابل کرونا مقاوم است؟

نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که ویروس کووید-۱۹، قرنیه چشم را آلوده نمی‌کند.

سبک زندگی کدام عضو بدن مقابل کرونا مقاوم است؟

محققان دانشکده پزشکی دانشگاه «واشنگتن» در امریکا که این مطالعه را انجام داده اند، اعلام کردند: اگرچه ویروس‌هایی مانند «هرپس سیمپلکس» می‌توانند قرنیه چشم را آلوده کنند و ویروس «زیکا» نیز در بافت قرنیه و اشک چشم دیده شده است، اما به نظر نمی‌رسد که این موضوع در مورد ویروس کووید-۱۹ صادق باشد.

این پژوهشگران اظهارکردند: به نظر می‌رسد قرنیه چشم نسبت به آلودگی به ویروس جدید کرونا مقاومت می‌کند. با این حال این موضوع مشخص نیست که آیا سایر بافت‌های داخل قرنیه و اطراف آن مانند مجاری اشک و ملتحمه کره چشم ( غشا مخاطی نازک و شفافی که کره کره چشم را می‌پوشاند) می‌توانند به این ویروس آلوده شوند یا خیر.

دکتر «جاناتان مینر» استادیار پزشکی در دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن و نویسنده اول این مطالعه گفت: یافته‌های ما ثابت نمی‌کند که همه قرنیه‌ها نسبت به آلودگی به کووید-۱۹ مقاوم هستند، اما هر قرنیه اهدایی که مورد آزمایش قرار گرفت، نسبت به ویروس جدید کرونا مقاوم بود. هنوز هم ممکن است زیر مجموعه‌ای از افراد قرنیه هایی داشته باشند که از رشد کووید-۱۹ حمایت کند، اما هیچ یک از قرنیه هایی که مورد مطالعه قرار گرفت به رشد کووید-۱۹ کمک نکردند.

دکتر «راجندرا آپته» از دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن که در نوشتن این مطالعه همکاری داشت، گفت: برخی از بیماران مبتلا به کووید-۱۹، علایم چشمی مانند «چشم صورتی» یا «التهاب ملتحمه» - عفونت یا تورم غشای خارجی کره چشم دارند، اما ممکن است این وضعیت مربوط به التهاب ثانویه باشد و ناشی از عفونت ویروسی نباشد.

آپته که خود استاد چشم پزشکی و علوم بینایی است، گفت: مشخص شده است که قرنیه و ملتحمه، گیرنده هایی برای ویروس جدید کرونا دارند، اما در این مطالعه متوجه شدیم این ویروس در قرنیه چشم تکثیر نمی‌شود.

با این حال پژوهشگران اعلام کردند: به دلیل ناشناخته‌های زیادی که در مورد مجاری اشک و ملتحمه کره چشم وجود دارد، خیلی زود است که اهمیت محافظت از چشم را نادیده بگیریم

منبع: رکنا

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها