|
کدخبر: 103905 شروین اشیدری

اختصاصی گسترش نیوز:

دست رد بازار ایران به خودروی لوکس نیسان!

برخی افراد به دنبال خرید خودروهای صفر کیلومتر هستند اما در این بین گروه دیگری نیز وجود دارند که خرید خودروهایی از برندهای با اصالت از جمله برندهای ژاپنی را به سایر برندها ترجیح می­دهند. نیسان تیِنا از جمله سدان­های نیمه لوکسی است که می­تواند نظر برخی از خریداران را به سمت خود جلب کند.

خودرو دست رد بازار ایران به خودروی لوکس نیسان!

هرگاه نام برند نیسان به میان می ­آید ناخودآگاه ذهن بسیاری از افراد به سمت نیسان ماکسیما می­ رود، خودرویی که توسط شرکت پارس ­خودرو مونتاژ و روانه بازار شد. در ادامه کسب موفقیت و فروش بالای ماکسیما، پارس خودرو اقدام به مونتاژ تیِنا کرد تا شاید بتواند تجربه خوب فروش ماکسیما را بار دیگر برای خود رقم بزند اما به دلایل مختلفی از جمله قیمت نامناسب، چهره نه چندان جذاب و بسیاری موارد دیگر تیِنا نتوانست به خودرویی پر فروش تبدیل شود. این خودرو در سال ۲۰۰۳ در ژاپن رونمایی شد و پارس خودرو در سال ۸۹ اقدام به مونتاژ این محصول کرد.

مشخصات فنی

تیِنا در دو تیپ XV و XL به بازار عرضه شد اما تفاوتی از لحاظ نوع پیشرانه بین این دو تیپ وجود نداشت و تنها از لحاظ سطح آپشن­ها با یکدیگر اندکی تفاوت داشتند. نیسان یک پیشرانه ۲.۵ لیتری در سینه تیِنا قرار داده است که توانایی ایجاد حداکثر ۱۸۲ اسب بخار توان را دارد، از این حیث می­ توان تیِنا را خودرویی قابل قبول در بخش پیشرانه دانست اما باید در نظر داشت که این پیشرانه باید پاسخگوی وزن ۱۵۲۱ کیلوگرمی این خودرو باشد و تا حدودی می­ توان گفت این پیشرانه جوابگو بوده است. با وجود برخورداری از جعبه دنده CVT که از ذات کند و بهینه برای مصرف سوخت برخوردار است اما تیِنا می­تواند در مدت زمان ۹.۶ ثانیه از حالت سکون به سرعت صد کیلومتر بر ساعت برسد بنابراین می­ توان ساخته نیسان را خودرویی مناسب با توجه به ابعاد و هم رده هایش دانست. با وجود برخورداری تیِنا از پیشرانه نسبتا حجیم، مصرف سوخت قابل قبولی در حدود ۹ لیتر به صورت ترکیبی را با این خودرو تجربه خواهید کرد و برخورداری از مخزن سوخت با ظرفیت بالا(۷۰ لیتر) می­تواند شما را از مراجعه به جایگاه ­های سوخت در فواصل زمانی کوتاه دور نگه دارد.

کابین و امکانات رفاهی

همانطور که از ابعاد بزرگ تیِنا پیدا است با ورود به کابین این خودرو، مواجه شدن با فضایی بزرگ و دلباز دور از انتظار نیست و می­تواند به طور کامل نیاز یک خانواده را برطرف نماید اما آیا تیِنا می­ تواند در حال حاضر با وجود حضور خودروهای جدید وارداتی و انبوهی از امکانات رفاهی عرضه شده توسط این خودروها با آن­ها رقابت کند؟ تیِنا در فول ترین نسخه یعنی XV از امکاناتی نظیر کامپیوتر سفری، سیستم تهویه دوال، کروزکنترل، سانروف، صندلی مجهز به حافظه و گرمکن در ردیف جلو، سنسور نور، استارت دکمه­ای، سنسور باران، سیستم صوتی مجهز به ۶ بلندگو و کیسه های هوای سرنشینان جلو، جانبی و پرده ای برخوردار است بنابراین تیِنا در سطح متوسطی از لحاظ امکانات رفاهی قرار دارد.

جمع بندی

هرچند که تیِنا در تعدادی محدود به صورت وارداتی به کشور وارد شد اما اکثر نمونه ­های این خودرو به صورت است. شاید بتوان آن را گزینه­ای مناسب در بازار خودروهای کارکرده دانست چرا که خودرویی با کیفیت و کم استهلاک را سوار خواهید شد اما نمی­توان از خودروهای صفر کیلومتر وارداتی نیز که بعضا امکانات بیشتر و چهره­ای به روزتر را در اختیار خریداران قرار می­دهد چشم­ پوشی کرد.

  • الف،نون ندارد! ارسالی در

    نیسان با هر مدل و سال تولیدی که باشه باز م نیسانه!چیزی از ارزش هاش کم نمیشه.بانیس ان مردم ما خاطرات خوبی دارن.مخصوصن از نو ع پاترول.عشقه.عشق.یه لاستیکش شرف داره به خیلی از ماشینای ایرانی و چینی!!

  • ناشناس ارسالی در

    خودرو فقط سایپا و ایران خودرو با قطعات چ ینی بقیه خودروها استاندارد نیستن...

  • ناشناس ارسالی در

    لعنت به کسی که دست رد به خودروتینا زد او می خواسته با این کارشون دزدیهای دیگری ا نجام دهند وارد می کردین یی چرخش ارزش داش ت به تمام ماشینهای تو بازار ایران فقط دز دی دزدی دزدی

  • ناشناس ارسالی در

    بهتر کیفیت تولیدات خودمونو ببریم بالا و تو دنیا وارد رقابت بشیم تا همیشه مصرف کن نده باشیم

  • ناشناس ارسالی در

    اگر واردات خودرو نیسان انجام شده بود پس خودرو سازهای داخلی این آشغال هاشون به کی میفرختن خدا نجات بده. ......

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها