|
کدخبر: 128602

آسمان ایران با پروازهای عبوری رونق گرفت

معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران با اشاره به روند رو به رشد پروازهای عبوری از آسمان ایران بر افزایش درآمد فرودگاه‌های کشور تأکید کرد.

محمد امیرانی اظهار کرد: با توجه به شیوع کرونا و تأثیر آن بر صنعت هوایی، مجموع پروازهای داخلی و عبوری آسمان ایران تحت تأثیر قرار گرفت و در فروردین و اردیبهشت امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته با کاهش ۸۵درصدی پروازهای عبوری و کاهش ۷۰درصدی پروازهای داخلی روبه‌رو شدیم.

وی یادآور شد: از خرداد امسال به‌تدریج با کنترل شیوع ویروس کرونا در دنیا و کشورمان شاهد افزایش پروازها بودیم و در مجموع پروازهای آسمان کشور در ماده مورد اشاره به رشد ۴۴.۷۷درصدی پروازها دست یافتیم.

وی با بیان این‌که روند افزایش پروازها در تیر ماه، مرداد و شهریور ادامه یافت، افزود: بر این اساس در شهریور مجموع تعداد پروازها به ۲۶ هزار و ۵۱۱ سورتی، تعداد پروازهای داخلی به ۱۴ هزار و ۳۸ سورتی و پروازهای عبوری نیز به ۱۰ هزار و ۵۰۰ سورتی رسید.

معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران با ابراز اینکه در مهر ماه به‌دلیل شیوع مجدد کرونا ویروس و آغاز موج دوم گسترش این بیماری، پروازهای داخلی و عبوری کاهش یافت و روند افزایشی پروازها شیب ملایمی پیدا کرد، گفت: در ماه جاری ۲۶ هزار و ۸۳۲ پرواز در آسمان کشور انجام شد که از این تعداد، ۱۱ هزار و ۷۰ پرواز عبوری و ۱۳ هزار و ۶۵۰ پرواز نیز داخلی بوده است.

وی تأکید کرد: با وجود کاهش پروازهای آسمان کشور به‌دلیل شیوع ویروس کرونا از نظر تجهیزاتی، زیرساختی و نیروی انسانی در آمادگی کامل قرار داریم و می‌توانیم سرویس‌های مطلوب را ارائه دهیم.

امیرانی با اشاره به اینکه عمده درآمد شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران (۶۹ درصد) از پروازهای عبوری تأمین می‌شود، گفت: با توجه به کاهش محسوس پروازهای عبوری کشور نسبت به سال گذشته زمان بازنگری در وضعیت درآمدزایی شرکت فرارسیده است و باید ضمن تلاش بیشتر در بازاریابی برای افزایش پروازهای عبوری به‌دنبال حرکت منسجم‌تر حوزه بازرگانی جهت درآمدزایی‌های فرودگاه‌ها باشیم.

معاون عملیات هوانوردی همچنین با اشاره به زمان اعتبار بخشی از دستگاه‌های کمک‌ناوبری اعلام کرد: وارسی پروازی دستگاه‌های کمک‌ناوبری فرودگاه‌های جنوب کشور در حال انجام است.

امیرانی همچنین به معرفی مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده در اداره‌های‌کل زیرمجموعه معاونت هوانوردی پرداخت و گفت: از جمله توفیق‌های اداره‌کل ارتباطات و ناوبری هوایی در امسال می‌توان به پیگیری پروژه ساخت دکل و پوشش آنتن رادار TMA شیراز در ارتفاعات تنگریز میمند فارس، نصب و بهره‌برداری سامانه DVOR/DME در فرودگاه‌های کرمان، تکمیل نصب فیزیکی سامانه DVOR/DME فرودگاه‌های بندرلنگه، ابوموسی، آغاز عملیات نصب DVOR/DME فرودگاه ارومیه و جمع‌آوری VOR/DME جدید فرودگاه، ادامه نصب فیزیکی سامانه ILS/DME جدید در فرودگاه‌های رشت، بندرعباس، ساری و مشهد، نصب سامانه سوئیچینگ در بخش اپروچ فرودگاه مهرآباد تهران و تحویل و نصب تعدادی از دستگاه‌هایXRAY خریداری‌شده در فرودگاه‌ها اشاره کرد.

راه‌اندازی سامانه جامع آمار فرودگاههای کشور

امیرانی با اشاره به مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده در اداره‌کل مخابرات و فناوری اطلاعات هوانوردی، یادآور شد: بهره‌برداری از سامانه جامع آمار، نصب نرم‌افزار بایگانی الکترونیکی اسناد، بهره‌برداری از UPS مرکز داده شرکت، اجرای MPLS کشوری، بهره‌برداری از فایروال ستادی، تأمین و تحویل مانیتورهای FIDS فرودگاه‌های کشور، تعویض سوئیچ‌های ساختمان ستادی، کابل‌کشی مرکز کنترل و اداره اطلاعات هوانوردی بر بستر GPON و آماده‌سازی خدمات و زیرخدمات جهت طرح در کمیته دولت الکترونیک از جمله طرح‌هایی بوده که در این اداره‌کل اجرایی شده است.

معاون عملیات هوانوردی اعلام کرد: امسال توسط اداره‌کل آتش‌نشانی و هدایت زمینی هواپیما پیرو تجهیز خودروهای شاسی به کفساز آتش‌نشانی ۱۴ دستگاه به فرودگاه‌های بیرجند، طبس، کرمان، رفسنجان، بم، جیرفت، یاسوج، ایلام، همدان، سراوان، ایرانشهر، زاهدان، زابل و سیرجان تحویل شد. همچنین در خصوص قرارداد تجهیز ۱۲ دستگاه شاسی به کفساز آتش‌نشانی پنج دستگاه کفساز به فرودگاه‌های اردبیل، رامسر، زنجان، خرم‌آباد و تبریز تحویل شد.

وی از اختصاص پنج دستگاه خودروی مازاد از فرودگاه‌های بندرعباس، کرمان، جیرفت و سراوان از ناوگان آتش‌نشانی به ناوگان عملیات زمستانی فرودگاه مشهد خبر داد.

منبع: تسنیم

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها