|
کدخبر: 137616

کنترل چاقی با ایجاد احساس سیری

دانشمندان هورمونی را کشف کردند که بعد سیگنال گرسنگی را به مغز می‌فرستد و با کنترل این هورمون می توان احساس سیری در افراد ایجاد کرد.

جامعه کنترل چاقی با ایجاد احساس سیری

به تازگی تحقیقاتی در دانشگاه کلمبیا صورت گرفته که به واسطه آن هورمونی با عنوان «لیپوکالین۲» به عنوان عامل سرکوب غذا کشف شده است.

این هورمون در موش‌ها احساس سیری به وجود آورده است و امکان ایجاد این احساس مشابه در انسان‌ها هم وجود دارد. کاربرد این هورمون دانشمندان را بر آن داشت تا با استفاده از آن به فکر درمان چاقی بیفتند.

این هورمون با عنوان اختصاری LCN۲ به صورت طبیعی در بدن وجود دارد و توسط سلول‌های استخوانی تولید می شود. اگر این هورمون به صورت مصنوعی در بدن بیشتر شود میل به غذا را کاهش داده و باعث کاهش وزن می شود.

در واقع این هورمون سیگنال سیری را به ناحیه هیپوتالاموس مغز ارسال می کند، این عملکرد در انسان‌ها و سایر پستانداران مشابه است.

طی تحقیقات انجام شده بر روی داوطلبان آمریکایی و اروپایی مشخص شد، میزان LCN۲ افراد عادی بعد از هر نوبت غذا خوردن افزایش یافته و احساس سیری را در آنها ایجاد می کند، اما در افراد چاق و دارای اضافه وزن نوعی اختلال در تولید این هورمون به وجود می‌آید این عدم احساس سیری باعث غذا خوردن بیشتر در آنها می‌شود.

با این مقدمه تحقیقات عملی بر روی میمون‌ها آغاز شد و سطح هورمون  LCN۲  در گروهی از میمونها به صورت مصنوعی افزایش پیدا کرد، در نتیجه مصرف غذای آنها طی یک هفته ۲۸ درصد کاهش به همراه داشت.

نتایج این تحقیق که در مجله «زندگی» منتشر شده نشان می دهد با افزایش میزان LCN۲ در بدن امکان کاهش اشتها و کنترل وزن فراهم می شود.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها