|

کیش به روی بازنشسته‌ها باز شد؛ سفر با تخفیف ویژه از اردیبهشت ماه ۱۴۰۴

صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان منطقه آزاد کیش با امضای تفاهم‌نامه‌ای، گامی بزرگ برای ارائه بسته‌های گردشگری با تخفیف ویژه و تسهیلات سفر برای بازنشستگان برداشتند تا تجربه‌ای بهینه و خاطره‌انگیز از سفر برای این قشر فراهم کنند.

اقتصاد

هدف از امضای این تفاهم‌نامه که روز گذشته (دوشنبه) به امضای حجت‌اله میرزایی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری و محمدجعفر کبیری رئیس سازمان منطقه آزاد تجاری-صنعتی کیش رسید، همکاری، هم‌افزایی و تسهیل همکاری در زمینه طراحی و اجرای سفرهای بازنشستگان کشوری است.

طراحی بسته‌های گردشگری برای بازنشستگان با تخفیف‌های ویژه، ارائه تسهیلات سفر و نظارت بر ارائه بهینه خدمات گردشگری از مفاد اصلی این تفاهم‌نامه است.

بنا بر اعلام اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل صندوق بازنشستگی کشوری، قرار است این خدمت از اردیبهشت ماه امسال به مدت یکسال عملیاتی شود. اطلاعات و جزئیات طرح بزودی از طریق درگاه‌های اطلاع‌رسانی صندوق بازنشستگی کشوری اعلام خواهد شد.

معیشت-بازنشستگان

منبع: ایلنا
کدخبر: 350745 امیر خیرخواهان

ارسال نظر