|
کدخبر: 323629

حقوق کارگران/حقوق کارمندان/افزایش حقوق

رشد ۷۰ درصدی حقوق این افراد / خالص دریافتی چقدر است؟

جزئیات جدیدی از افزایش حقوق در حوزه معادن در چهارمحال و بختیاری منتشر شد.

اقتصاد رشد ۷۰ درصدی حقوق این افراد / خالص دریافتی چقدر است؟

آمار و شواهد نشان می دهد که وصول حقوق دولتی معادن در چهارمحال و بختیاری ۷۰ درصد رشد یافته است.

امیرارسلان سیدین بروجنی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره تحقق ۱۰۰ درصدی هدف سال گفت: در یکسال اخیر هفت میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع مواد معدنی از ۱۰۶ معدن فعال استان تولید و استخراج شده است.

وی تصریح کرد: مهمترین مواد معدنی استخراج شده از معادن چهارمحال و بختیاری شامل سنگ تزئینی، خاک نسوز، سنگ گچ، سیلیس، سنگ لاشه، مواد اولیه سیمان و سنگ آهک هستند.

سیدین بروجنی بیان داشت: در ازای مواد معدنی استخراج شده از معدن‌کاران، بهره مالکانه و حقوق دولتی دریافت و به خزانه دولت واریز شده است که این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال ۷۰ درصد رشد داشته است.

وی گفت: حقوق دولتی یا بهره مالکانه سهمی است که دولت بابت بهره‌برداری و استخراج مواد معدنی از شخص بهره‌بردار دریافت می‌کند.

سیدین در خصوص نحوه هزینه کرد حقوق دولتی معادن هم گفت: درصدی از این بهره مالکانه که به حساب خزانه واریز می‌شود به عنوان هزینه‌های تملیکی و جاری به استان‌ها بازگردانده می‌شود تا برای تسهیل در امور زیرساختی معادن، پروژه‌های شناسایی و پی جویی مواد معدنی در استان و زیر ساخت‌های عمومی مناطق کمتر برخوردار هزینه شود.

وی تصریح کرد: هم اکنون ۲۶۲ محدوده معدنی در استان وجود دارد که از این تعداد ۱۶۲ معدن دارای پروانه بهره برداری هستند.

سیدین خاطرنشان کرد: در راستای تحقق شعار سال و بمنظور جلب مشارکت مردم در فعال‌سازی معادن در کوتاه‌ترین بازه زمانی، محدوده‌های اکتشافی و معدنی بدون بهره بردار به مزایده گذاشته می‌شود.

وی عنوان کرد: واگذاری محدوده‌های معدنی خارج از فرایند مزایده و در چارچوب ماده ۸۳ آئین نامه اجرایی قانون معادن هم به عنوان اولویت بخش معادن در سال جاری است.

سال گذشته نیز رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان زنجان گفت: توجه جدی به برگزاری مزایده معادن، احیای واحدهای راکد و ورود سرمایه گذاران به حوزه معدن سه راهکار کوتاه مدت برای تحقق برنامه است.

مجید گلشنی فرد در افتتاح هشتمین نمایشگاه معدن گفت: برنامه استان رشد ۱۱درصدی حوزه معدن است و تحقق این مهم نیازمند برنامه ریزی کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت است.

وی اظهار کرد: طی سال جاری ۲۷ پروانه اکتشاف صادر و نخستین مزایده بسته سرمایه گذاری و همچنین مزایده پسمانده روی برگزار شده است.

رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان زنجان گفت: توجه جدی به برگزاری مزایده معادن، احیای واحدهای راکد و ورود سرمایه گذاران به حوزه معدن سه راهکار کوتاه مدت برای تحقق برنامه است.

گلشنی فرد تاکید کرد: حقوق دولتی معادن استان زنجان طی چهار ماهه اول امسال و نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۵ درصد رشد داشته است.

وی گفت: حوزه معدن سرشار از مشاغل و حرف مختلف است و در این حوزه صادرات فنی و مهندسی که مورد غفلت قرار گرفته در دستور کار است.

رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان زنجان تصریح کرد: ساخت صنایع معدنی، تقویت تشکل ها و تقویت روابط با پارک علم و فناوری از دیگر اهداف بلندمدت حوزه معدن در استان است.

گلشنی فرد گفت: توسعه نرم افزارهای مرتبط با حوزه معادن در استان زنجان مورد تاکید بوده و متاسفانه این مهم مورد غفلت واقع شده است.

منبع: مهر

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها