|
کدخبر: 322463

بازار خودرو / قیمت خودرو / خودرو داخلی

جایگزین شیر پیر ایران خودرو چیست ؟ / با خرید این خودرو سود کنید

گزارش‌های رسمی شرکت‌های بازرسی ISQI و IEI در ماه بهمن سال ۱۴۰۲ دربارهٔ سورن پلاس XUP حاکی است که این خودرو با امتیاز ۸۸.۶ و بهبود ۱۱ درصدی نسبت به محصول پارس، کیفیت بهتری ارائه می‌دهد.

اقتصاد جایگزین شیر پیر ایران خودرو چیست ؟ / با خرید این خودرو سود کنید

صنعت خودرو در ایران به عنوان یکی از صنایع حیاتی و سودآور اقتصاد کشور تلقی می‌شود. این صنعت با بیش از نیم قرن فعالیت، از دههٔ شصت با تأسیس شرکت‌های خودروسازی در ایران آغاز شد. در حال حاضر، بیش از ده شرکت خودروسازی در ایران فعالیت می‌کنند و مجموعه‌ای گسترده از خودروهای سواری، خودروهای تجاری و خودروهای خاص را تولید می‌کنند.

این صنعت به عنوان یکی از منابع اصلی اشتغال و تولید در ایران محسوب می‌شود. همچنین، بازار داخلی ایران نقش مهمی در تحولات و توسعه‌های این صنعت ایفا کرده و همچنان توانمندی‌ها و چالش‌های خود را داراست.

با کنار گذاشته شدن خودروی پارس از چرخه تولید، ایران خودرویی‌ها اعلام کردند از این پس، خودروی سورن پلاس جایگزین این شیر پیر خواهد بود. بر همین اساس، در این محتوا نگاهی به گزارش‌های دو شرکت IEI با عنوان شرکت بازرسی مهندسی ایران و ISQI با عنوان بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، در خصوص دو خودروی پارس و سورن پلاس XUP خواهیم داشت.

نمره سورن پلاس

نمره سورن XUP سایت کرمانشاه ۹۱ ثبت شده است. لازم به ذکر است ارزیابی سورن XUP سایت‌های خزر و فارس با شرکت IEI است و نمره این خودرو به شرح ذیل است؛ نمره سورن XUP سایت فارس: ۸۷.۲ و نمره سورن XUP سایت خزر: ۸۷.۶. بنابراین میانگین امتیاز سه سایت کرمانشاه – خزر- فارس برای این خودرو ۸۸.۶ است.

نمره سورن پلاس سایت تبریز نیز در ISQI عدد ۹۲ ثبت شده است. در همین گزارش (ISQI) نمره پژو پارس خراسان و کرمانشاه نیز عدد ۱۰۲ ذکر شده است، که نشان از کم تر بودن امتیاز منفی سورن نسبت به پارس دارد.

مشخصات فنی سورن پلاس XUP

پیشرانه سورن پلاس بهینه از نوع XU۷P با حجم دقیق ۱۷۶۱ سی سی و ۸ سوپاپ است. این پیشرانه توانایی تولید ۹۸ اسب‌ بخار قدرت در ۵۵۰۰ دور در دقیقه و ۱۴۶ نیوتن‌ متر گشتاور در ۴۶۰۰ دور در دقیقه را داراست. این خودرو از یک جعبه دنده دستی ۵ سرعته مانند پژو پارس برای رساندن قدرت موتور به چرخ‌‌های جلو بهره می‌گیرد. مصرف ترکیبی این خودرو ۷.۰۶ لیتر در صد کیلومتر و شتاب صفر تا صد آن هم ۱۳ ثانیه اعلام شده است. وزن خودرو بدون سرنشین با مخزن سوخت پر و بدون تجهیزات اضافی هم ۱۲۴۰ کیلوگرم است.

امکانات ایمنی و رفاهی سورن پلاس

سورن پلاس مجهز به پیشرانه XU۷P در موارد رینگ و کروز کنترل با کد کلاس ۳۰ نسخه EF۷ متفاوت است. این نسخه از سورن پلاس در سایت ایران خودرو با کد کلاس ۵۸۴۰۲ شناخته می‌شود. این تیپ از نظر امکانات ایمنی و رفاهی دارای مواردی همچون ترمز ضد قفل، ترمز جلو دیسکی، ترمز عقب کاسه ای، سیستم کمکی ترمز، سیستم کمکی شروع حرکت در سربالایی، سیستم کنترل پایداری و کشش، دو عدد ایربگ، فرمان هیدرولیکی، سیستم تهویه اتومات، سیستم مالتی مدیا، چراغ مه شکن جلو و عقب، قابلیت تنظیم ارتفاع نور چراغ‌ جلو از داخل خودرو، چراغ جلو مجهز به چراغ روز، چراغ عقب جدید با لنزهای شفاف، چراغ نقشه خوان، سیستم روشنایی ترک خودرو (Follow Me Home)، روشن شدن چراغ‌های عقب همزمان با چراغ روز، آینه‌های کناری برقی تاشونده راهنمادار، جمع کردن برقی آینه‌‌های کناری از داخل اتاق و روی سوییچ، سنسور دنده عقب، دوربین دید عقب، اخطار کاهش باد لاستیک، رینگ‌های ۱۵ اینچ فولادی، تنظیم پشتی صندلی راننده و سرنشین جلو به صورت برقی، بازکن درِ صندوق عقب از داخل اتاق و روی سوییچ، دسترسی به صندوق از داخل، نمایشگر روی داشبورد (MFD) به همراه Trip Computer بر روی پوسته بالایی داشبورد، سیستم راهنمای تعویض دنده و…‌‌ است.

منبع: اسب بخار

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها