|
کدخبر: 320845

قیمت میوه / بازار میوه / بازار عید

خبر داغ دولت برای شب عید / این کالاها تامین شد

امراللهی در پاسخ به این سوال که نظارت بر بازار کالاهای اساسی شب عید بر عهده کدام وزارتخانه است؟ گفت: نظارت بر کالاهای اساسی دو قسمت شده است.

اقتصاد خبر داغ دولت برای شب عید / این کالاها تامین شد

مسعود امراللهی، در بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه‌های کشور، درباره ساماندهی بازار شب عید به شرح زیر اظهار نظر کرد: "با توجه به تامین بسیار خوبی که صورت گرفته است، امیدواریم که بازار شب عید به آرامشی خوب دست یابد."

وی افزود: بر اساس وظیفه ذاتی به عنوان دستگاه نظارتی در وزارت جهاد کشاورزی  می‌خواهیم بیشتر نظارت بر تامین کالا داشته باشیم و بیشتر در حوزه انبارها و سردخانه ها و مراکز تولیدی بازرسی‌های خودمان را انجام دهیم که به یک آرامش خوبی در بازار برسیم.

امراللهی همچنین در پاسخ به این سوال که برای ساماندهی بازار مرغ شب عید چه برنامه‌ای دارید؟ گفت: امسال با تدبیری که وزیر جهاد و معاونت امور دام داشتند برنامه ریزی دقیقی در بحث جوجه ریزی انجام شده است.

مدیر کل دفتر نظارت و بازرسی کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: بازار بر مبنای عرضه و تقاضا است. هر زمان عرصه نسبت به تقاضا پیشی بگیرد و کاهش داشته باشد بازار دچار اختلافات قیمتی می شود. امسال با برنامه ریزی که نسبت به بحث صادرات مرغ  بعد از تامین بازار داخل و دخایر استراتژیک داریم، با همکاری مرغداران  مشکل خاصی در زمینه تامین مرغ مورد نیاز کشور نداریم. کمبودی در این بخش وجود ندارد و حدود ۱۵۰میلیون قطعه جوجه ریزی شده است.

وی عنوان کرد: سازمان تعاون روستایی در خصوص میوه شب عید اقدامات لازم را انجام می‌دهد و مشکل خاصی در این زمینه نداریم. در خصوص بحث خرمای ماه رمضان نیز تامین کافی صورت گرفته است. سازمان تعاون روستایی مسئول تامین در تمامی استان‌ها شده است. حدود ۹۰۰ تن ذخیره سازی نیز انجام شده است.

امراللهی در پاسخ به این سوال که نظارت بر بازار کالاهای اساسی شب عید بر عهده کدام وزارتخانه است؟ گفت: نظارت بر کالاهای اساسی دو قسمت شده است. با توجه به ابلاغ دولت مبنی بر بازرسی تخصصی در ‌حوزه های مختلف، بازرسی وزارت جهاد کشاورزی در خصوص تامین کالا بوده و نظارت بر توزیع آن بر عهده سازمان حمایت است. در حقیقت بازرسان وزارت جهاد، اتاق اصناف و سازمان حمایت بر بازار شب عید نظارت خواهند داشت.

عوامل موثر بر قیمت میوه

عوامل متعددی می‌توانند بر قیمت میوه تأثیر بگذارند. در زیر به برخی از این عوامل اشاره می‌کنم:

۱. عرضه و تقاضا: نسبت عرضه و تقاضا بر بازار میوه می‌تواند به طور مستقیم قیمت را تحت تأثیر قرار دهد. اگر تقاضا بیشتر از عرضه باشد، قیمت ممکن است افزایش یابد و برعکس.

۲. فصل‌بندی: توزیع میوه‌ها در فصول مختلف سال می‌تواند تأثیر زیادی بر قیمت داشته باشد. میوه‌هایی که در فصل خاصی محدود به تولید می‌شوند، ممکن است قیمت بیشتری داشته باشند.

۳. شرایط آب و هوایی: شرایط آب و هوایی از جمله خشکسالی، سرما و گرما می‌تواند روی تولید میوه‌ها تأثیر بگذارد و در نتیجه قیمت را تحت تأثیر قرار دهد.

۴. شرایط کشاورزی: مسائلی مانند بیماری‌ها، آفات، کیفیت خاک و استفاده از مواد شیمیایی در کشاورزی نیز می‌توانند بر تولید و قیمت میوه‌ها تأثیرگذار باشند.

۵. تحریم‌ها و سیاست‌های تجاری: تحریم‌ها، محدودیت‌های تجاری، مالیات‌ها و سیاست‌های دولتی نیز می‌توانند بر قیمت میوه تأثیرگذار باشند.

مهم است بدانید که این فاکتورها ممکن است با توجه به نوع میوه و منطقه جغرافیایی متغیر باشند و در هر صورت، قیمت میوه تحت تأثیر تعداد عوامل متفاوت قرار می‌گیرد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها