|
کدخبر: 163297

کلاهبرداری با ابلاغیه قضایی!

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای ناجا نسبت به کلاهبرداری از شهروندان درپوشش ابلاغیه الکترونیک هشدار داد.

دیگر رسانه99 کلاهبرداری با ابلاغیه قضایی!

سرهنگ علی‌محمد رجبی دراین‌باره گفت: یکی از اقدامات خوبی که در راستای هوشمندسازی و کاهش مراجعات حضوری انجام شده توسعه خدمات الکترونیکی است. اما در این میان ممکن است افراد سودجو با ایجاد آدرس‌های مشابه و با شیوه‌های مختلف اقدام به کلاهبرداری و سوءاستفاده از شهروندان کنند.

وی ادامه داد: ‌در همین راستا نیز اخیرا موردی مشاهده شد که در آن افراد سودجو اقدام به جعل آدرس اینترنتی سامانه ثبت نام الکترونیک قوه قضاییه کرده و با ارسال پیامکی با محتواهایی نظیر ثبت شکواییه، ابلاغ حکم و... کاربران را به آدرس جعلی هدایت و با درخواست کسر وجه نقد، حساب این افراد را خالی کرده‌اند.

رجبی با بیان اینکه اعلام مواردی نظیر ثبت شکایت، احضار، ابلاغ حکم و... جزو مواردی است که کنجکاوی و حساسیت شهروندان را به دنبال دارد، گفت: در همین راستا نیز مجرمان سایبری با ارسال چنین محتوایی حساسیت کاربر را برانگیخته و حتی ممکن است فرد با علم به اینکه هیچ شکایتی از وی به ثبت نرسیده یا از کسی شکایتی نداشته، بازهم از روی کنجکاوی وارد لینک شده و به بهانه کم بودن مبلغ درخواستی مبلغ مذکور را نیز پرداخت کند. غافل از اینکه امکان برداشت مبالغ بیشتر از حساب بانکی وجود داشته و سودجویان اقدام به خالی کردن حساب می‌کنند.

وی با بیان اینکه سامانه ثنا هیچگونه دریافت وجهی ندارد، گفت: اگر شهروندان با پیام‌هایی که تحت عنوان ثنا برایشان ارسال شده و در آن درخواست پرداخت مبلغی حتی به میزان اندک مطرح شده بود، باید بدانند که این پیام جعلی بوده و ضمن پرهیز از پرداخت وجه، حتما مراتب را به پلیس فتا گزارش کنند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا تاکید کرد: ‌برای جلوگیری از گرفتار شدن در دام چنین سودجویانی لازم است شهروندان از بازکردن پیام‌های مشکوک خودداری کنند. اگر با لینک‌های ناشناس مواجه شدند وارد آن نشده و حتما قبل از هرگونه تراکنش بانکی آدرس صحیح سایت و سامانه را بررسی کنند.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها