|

رونمایی از کارنامه درخشان نمایشگاه کار شریف | از جذب ۳۸۰۰ نفر تا حضور ۸۰۰ سازمان

نمایشگاه کار شریف به‌عنوان بزرگ‌ترین رویداد اشتغال دانشگاهی کشور، امسال بار دیگر میزبان ده‌ها شرکت و سازمان از صنایع مختلف است. این رویداد فرصتی کم‌نظیر برای گفت‌وگوی مستقیم میان کارجویان مستعد و مدیران جذب و استخدام فراهم کرده و در عین حال به شرکت‌ها امکان می‌دهد برند کارفرمایی خود را تقویت کنند.

اقتصاد رونمایی از کارنامه درخشان نمایشگاه کار شریف | از جذب ۳۸۰۰ نفر تا حضور ۸۰۰ سازمان

نمایشگاه کار شریف یکی از مهم‌ترین رویدادهای حوزه اشتغال و ارتباط میان دانشگاه و صنعت در کشور است که از سال ۱۳۹۰ تاکنون در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود. این نمایشگاه با هدف ایجاد بستری برای جذب و استخدام نیروهای متخصص و مستعد، و همچنین ارتقای برند کارفرمایی سازمان‌ها شکل گرفته است. هر سال شرکت‌ها و صنایع مختلف از حوزه‌های فناوری، مهندسی، مالی، انرژی و خدمات در این رویداد شرکت می‌کنند تا به‌صورت مستقیم با کارجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های برتر کشور گفت‌وگو کنند.

پویان دلاوری، مدیرعامل نمایشگاه کار شریف، در گفت‌وگو با خبرنگار گسترش‌نیوز درباره اهداف این رویداد گفت: «نمایشگاه کار ۲ هدف اصلی را دنبال می‌کند؛ نخست جذب و استخدام نیروهای مستعد و دوم، ارتقای برند کارفرمایی شرکت‌ها و سازمان‌های حاضر در نمایشگاه. در واقع این رویداد به شرکت‌ها کمک می‌کند تا به این پرسش پاسخ دهند که چرا یک کارجوی توانمند باید سازمان آن‌ها را برای همکاری انتخاب کند.»

فرصتی برای گفت‌وگوی مستقیم با کارفرمایان

دلاوری خاطرنشان کرد: سازمان‌ها در غرفه‌های اختصاصی خود حضور دارند و علاوه بر ارائه فرصت‌های شغلی، امکان گفت‌وگو و ارتباط مستقیم میان مدیران جذب و استخدام با کارجویان فراهم شده است.

وی افزود: ارسال رزومه تنها هدف نمایشگاه نیست؛ کارجویان می‌توانند در این رویداد با مهارت‌های مورد نیاز هر موقعیت شغلی آشنا شوند، فرهنگ سازمانی شرکت‌ها را از نزدیک بشناسند و خود را به‌صورت رو در رو معرفی کنند. این ارتباط انسانی، جایگزینی ارزشمند برای فرآیندهای رزومه‌محور و غیرشخصی کاریابی‌های آنلاین است.»

حضور شرکت‌ها از صنایع متنوع

مدیرعامل نمایشگاه کار شریف با بیان اینکه هیچ محدودیتی برای حضور شرکت‌ها در نظر گرفته نشده، تصریح کرد: «نمایشگاه میزبان شرکت‌های فعال در صنایع مختلف است؛ از هوانوردی و پتروشیمی تا فناوری و مخابرات. در این دوره، شرکت‌های معتبری همچون والکس، زیپال، صایران، همراه اول، گروه صنعتی بوتان و چند شرکت پتروشیمی حضور دارند. هدف ما ایجاد فرصت آشنایی متقابل میان دانشجویان و کارفرمایان است، نه صرفاً ارسال رزومه.»

آمار عملکرد نمایشگاه از ۱۳۹۰ تا امروز

دلاوری با اشاره به سابقه برگزاری این نمایشگاه گفت: «نمایشگاه کار شریف از سال ۱۳۹۰ هر سال در دانشگاه شریف برگزار شده و تاکنون حدود ۳۸۰۰ نفر از طریق آن جذب سازمان‌های مختلف شده‌اند. امسال پانزدهمین دوره را پشت سر گذاشته ایم و تنها یک سال در دوران پاندمی کرونا نمایشگاه برگزار نشد. همچنین نزدیک به ۸۰۰ سازمان در دوره‌های گذشته شرکت داشته‌اند. در آخرین دوره، حدود ۴۰۰ فرصت شغلی ارائه شد که از میان آن‌ها ۱۲۰ نفر جذب قطعی شدند. البته بسیاری از شرکت‌ها از استخر استعدادهای این نمایشگاه برای استخدام‌های آینده خود نیز استفاده می‌کنند.»

برگزاری دوره‌های آینده

او در پایان خاطرنشان کرد:  نمایشگاه بعدی هشتم تا دهم بهمن‌ماه در برج میلاد تهران برگزار خواهد شد که مقیاس آن حدود چهار برابر بزرگ‌تر از نمایشگاه فعلی است.»

کدخبر: 364568
ارسال نظر