|

طرح ساماندهی کارکنان شرکتی به کجا رسید؟

علی حدادی، نماینده مردم طالقان، نظرآباد، ساوجبلاغ و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی، در تذکری شفاهی خطاب به رئیس‌جمهور و چند وزیر کابینه، از بی‌توجهی دولت به طرح سامان‌دهی کارکنان، تبدیل وضعیت معلمان حق‌التدریس و پروژه‌های عمرانی و زیرساختی استان البرز انتقاد کرد. او همچنین مشکلات جدی در حوزه آب شرب، کشاورزی، گردشگری و حمل‌ونقل منطقه را یادآور شد و خواستار اقدام فوری دولت شد.

اقتصاد طرح ساماندهی کارکنان شرکتی به کجا رسید؟

حدادی در نشست علنی مجلس گفت: چرا دولت برای اجرای طرح سامان‌دهی کارکنان، تبدیل وضعیت معلمان حق‌التدریس آزاد به قرارداد کار معین و سامان‌دهی معلمان غیررسمی پیش‌دبستانی، نهضت سوادآموزی و طرح امین اقدامی انجام نمی‌دهد؟ او تأکید کرد که حذف شرکت‌های واسطه و تثبیت وضعیت شغلی معلمان باید در اولویت دولت قرار گیرد.

مشکلات پروژه‌های عمرانی و زیرساختی

نماینده مردم طالقان، نظرآباد و ساوجبلاغ خطاب به وزیر نیرو گفت: با وجود تخصیص ۱۲۰۰ میلیارد تومان برای تأمین آب شرب شهرستان‌های ساوجبلاغ، نظرآباد و چهارباغ، کار عملیاتی هنوز کامل نشده است. او همچنین خطاب به وزیر راه و شهرسازی از نیمه‌تمام ماندن تونل طالقان، بلاتکلیفی پروژه مترو مهستان به تهران با هزینه بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان و بی‌توجهی به راه‌آهن هشتگرد انتقاد کرد.

بی‌توجهی به گردشگری و کشاورزی استان البرز

حدادی خطاب به وزیر میراث فرهنگی گفت: چرا به آثار تاریخی و گردشگری نظیر چپ ازبکی نظرآباد و تپه تاریخی گنگ امام و زیرساخت‌های فرهنگی غرب استان البرز توجهی نمی‌شود؟ او همچنین خطاب به وزیر جهاد کشاورزی افزود: دامداران و مرغداران استان البرز نیاز شدید به نهاده‌های دامی دارند، اما با وجود ذخایر کافی، اجازه برداشت داده نمی‌شود. حدادی در پایان تأکید کرد که وعده رئیس‌جمهور درباره تفویض اختیار به استانداران هنوز اجرایی نشده است.

مجلس

منبع: ایلنا
کدخبر: 364377 امیر خیرخواهان
ارسال نظر
 
آخرین اخبار