|
کدخبر: 96715

شیوع کرونا چه بلایی برسر صنعت گردشگری آورد؟

کاهش شدید سفرهای زیارتی و سیاحتی در اقصی نقاط کشور سبب شد صنعت هتلداری کشورمان بحرانی‌ترین شرایط خود در دو دهه اخیر را تجربه کند به همین دلیل این صنف با خسارات زیادی مواجه شده و انتظار می‌رود مردم به این زودی قصد سفر و گردشگری نیز نداشته باشند.

گسترش‌نیوز: رئیس جامعه هتلداران لرستان با بیان اینکه استان لرستان هنوز به مقصد گردشگری تبدیل نشده و مسافرت‌ها به این استان فصلی و پیک آن در تعطیلات نوروزی است گفت: دو سال است که به علت حوادثی نظیر سیل و بیماری کرونا هتل‌های استان نیمه تعطیل بوده و از پذیرش مسافر محروم شده‌اند که این امر باعث زیان گسترده آنها شده است.

علی‌اکبر فکوری به اشتغال مستقیم و غیرمستقیم افراد زیادی در هتل‌های استان اشاره کرد و افزود: از آنجا که هتل داران تسهیلات گرفته، به شهرداری‌ها عوارض می‌دهند و مالیات پرداخت می‌کنند انتظار داریم دولت از آنها حمایت جدی کند چراکه در شرایط فعلی مشکل جدی دارند.

جاوید سبحانی رییس جامعه هتلداران استان کرمان نیز درباره خسارت وارد شده به مجموعه‌های اقامتی استان کرمان در پی شیوع کرونا اظهار کرد: در اسفند ۹۸ و فروردین‌ماه جاری و با شیوع کرونا، به واحدهای تحت پوشش جامعه هتلداران استان از جمله هتل‌ها، اقامتگاه‌های سنتی، مهمان‌پذیرها و... ۶۷ میلیارد تومان خسارت وارد شده است.

وی افزود: درصد اشغال مجموعه‌های اقامتی استان در اسفندماه به زیر ۵ درصد رسیده و در فروردین صفر شده است.

سبحانی افزود: پرداخت تسهیلات ۱۲ درصدی و امهال اقساط دردی از فعالان گردشگری دوا نمی‌کند و انتظار این است که دولت در مرحله اول برای واحدهایی که دارند نابود می‌شوند، نقدینگی تأمین کند تا بتوانند خود را سرپا نگه دارند، به‌ویژه واحدهای ضعیف.

وی با بیان اینکه در مرحله دوم باید کمک بلاعوض بشود، زیرا کسی که فعالیت نداشته چگونه می‌تواند قسط تسهیلات بپردازد بیان کرد: ما مصوبه‌ای برای تعطیلی هتل‌ها نداشتیم اما به دلیل نبود مسافر و حفظ سلامتی هموطنان و کارکنان مجموعه، هتل‌ها تعطیل کردند و انتظار است مسؤولان و دولت همکاری کرده و مشکلات را دریابند.

رییس جامعه هتلداران استان کرمان با اشاره به اینکه نفع فعالیت گردشگری به دولت هم می‌رسد، گفت: پیشنهاد این است عوارض مختلف واحدهای اقامتی و مالیات‌ها تا آخر امسال بخشیده شود.

سبحانی بیان کرد: همچنین پیشنهاد ما این است برای جبران بخشی از خسارت وارد شده به واحدهای اقامتی استان در پی شیوع کرونا، حق بیمه سهم کارفرما از ۲۳ درصد به ۱۰ درصد تخفیف داده شود.

منبع: مشرق

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها