توضیحاتی در مورد طرحهای انتقال آب
پیرو برخی فضاسازیهای اخیر در خصوص طرحهای انتقال آب به فلات مرکزی، روابط عمومی شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران جهت تنویر افکار عمومی بیانیهای منتشر کرد.
گسترش نیوز: در این بیانیه آمده است: طرح انتقال آب به فلات مرکزی ایران (بهشتآباد) با هدف تأمین آب شرب، پس از مطالعات اولیه و اجرای یک کیلومتر تونل آبرسانی، با تصمیم متخذه در سیزدهمین جلسه شورایعالی آب در سال ۱۳۹۳ به این شرکت جهت اجرا ابلاغ شد.
شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران با بهکارگیری خدمات مشاورهای و تشکیل پانلهای تخصصی با حضور صاحبنظران داخلی و خارجی، فقط تأمین آب شرب استان اصفهان از طریق طرح بهشتآباد را مورد تایید قرار داد.
بر این اساس بارگذاری بر روی زایندهرود به نسبت مطالعات قبلی به کمتر از نصف کاهش یافت.
این مطالعه و بازنگری در چهلمین جلسه شورایعالی آب، مطرح و مقرر شد تا این شرکت مطالعات را تا مرحله نهایی به انجام رساند.
بدیهی است وزارت نیرو همچون سایر طرحها با استفاده از کارشناسان و مشاوران ذیصلاح، گزینههای مختلف را بررسی و پس از انتخاب گزینه برتر در مراجع ذیربط نسبت به اخذ مجوزهای قانونی اقدام خواهد کرد.
اجرای طرح بهشتآباد از سال ۱۳۹۳ تاکنون متوقف بوده و شروع مجدد آن منوط به اخذ مجوزهای قانونی است.
منبع:شانا
ارسال نظر