گزارش «گسترشنیوز» از بازارچه خیریه و کارآفرینی «سما»؛
از حالا به فکر اشتغال دانشآموزان هستیم
نمایشگاه خیرین و کارآفرینان سما هر ساله با هدف ترویج و شناخت بیشتر صنایع دستی به جوانان و دانشآموزان و همچنین فروش صنایع دستی ایرانی انجام میشود که درآمد حاصل از فروش این محصولات برای کمک به مردم سیستان و بلوچستان و چند شهر دیگر اهدا میشود.
گسترشنیوز : در این راستا با مدیر مدرسه سما ۱ گفتوگویی داشتیم که در ادامه میخوانیم:
خدیجه رضایی مدیر مجتمع سما ۱ درباره چگونگی برگزاری این نمایشگاه گفت: این نمایشگاه هشتمین دوره خود را سپری میکند؛ در دورههای قبلی ما فقط صنایع دستی و کارهایی که خود دانشآموزان تولید میکردند را به نمایش میگذاشتیم اما امسال به دلیل اینکه سال حمایت از کالای ایرانی بود ما میخواستیم از کالای ایرانی حمایت کنیم و به همین دلیل از معاونت صنایع دستی تهران خواهش کردیم که هنرمندان و استادان درجه یک در صنایع دستی را به ما معرفی کردند و در این نمایشگاه حضور داشتند که غرفههایی که در این نمایشگاه وجود دارد همگی از صنعتگران و استادان نمونه کشور هستند که هم به دانشآموزان کار با ابزار و تولید را یاد میدهند و این کالاها را عرضه میکنند. در واقع در دوره ما هم کارآفرینی دانشآموزان و کارهایی که صفر تا صد آن را خود آنها تولید کردند و هم تولید و فروش صنایع دستی کشور را عرضه میکنیم که درآمد حاصل از فروش این محصولات به صورت خیریه در استان سیستان و بلوچستان، هشتگرد و یک شهر دیگر کمک خواهیم کرد.
وی درباره تاثیری که دانشآموزان از این نمایشگاه میگیرند، افزود: ما باید به این واقعیت برسیم که دنیا، دنیای مهارت است و دنیای مدرک نیست و سازمان سما با این هدف قصد دارد کارآفرینی ایجاد کند و مهارتهای دانشآموزی را ما تقویت کردیم و تاکنون بیش از ۴ رشته را به صورت حرفهای به دانشآموزان یاد دادهایم.
رضایی درباره برگزاری این نمایشگاه در سطح کشور ادامه داد: این نمایشگاه به طور اختصاصی در این مدرسه برگزار میشود (مجتمع سما ۱)، به دلیل اینکه ما در مدارس قبلی هم این کار انجام داده بودیم، از طریق تعاملات و ارتباطاتی که داشتیم توانستیم که این جشنواره را به شکل منحصربهفرد برگزار کنیم. درواقع ما اولین مدرسه هستیم که در این زمینه با سازمان صنایع دستی ارتباط گرفتهایم.
وی درباره حمایت سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی از این نمایشگاه افزود: سازمان صنایع دستی برای ما صنعتگر و اساتید صنایع دستی را به ما معرفی و برای ما فرستادهاند؛ البته معاون سازمان صنایع دستی تهران به ما در این راستا کمک کردند و این طرح و نمایشگاه از اهداف این سازمان است که در سطح تهران و در مدارس غیرانتفاعی در حال پیگیری و برگزاری است.
مدیر مدرسه سما در پایان افزود: تقاضا دارم که از تمام هوشها ۹گانه فرزندانمون استفاده کنیم و فقط یادگیری درسها تئوری نباشد و به شکل عملی به آنها مهارتهای زندگی را یاد دهیم.
ارسال نظر