مسئول آموزش مدارس علوی تهران و شهرستانها در گفتوگو با گسترش نیوز:
نوآوری، رمز موفقیت ماست
مجموعه مدارس علوی سالهاست در مقاطع مختلف تحصیلی به ارائه خدمات آموزشی میپردازد.
در حاشیه نخستین نمایشگاه دستاوردهای مدارس و مراکز آموزش غیردولتی و صنایع وابسته، سید محمدعلی جهانگیری، مسئول آموزش مدارس علوی تهران و شهرستانها در گفتوگو با گسترش نیوز به معرفی فعالیتهای این مجموعه پرداخته است. با ما همراه باشید.
مسئول آموزش مدارس علوی در معرفی این مجموعه اظهارکرد: نخستین شعبه مدارس علوی از سال ۷۷ آغاز به کار کرد. درحالحاضر تعداد این مدارس در سطح تهران و شهرستانها به ۲۰ تا ۲۲ واحد آموزشی رسیده است. در تهران قریب به یکهزار و ۵۰۰ دانشآموز در مقاطع دبستان، پیشدبستانی، سطح متوسطه یک و دو مشغول به تحصیل هستند. معادل همین تعداد نیز در شهرستانهای تبریز، مشهد، شیراز، ارومیه و اصفهان مشغول به تحصیل هستند. نقطه قوت این مجموعه پشتوانه فکری آن است که توسط برنامهریزی و مدیریت خوب هیاتمدیره مجموعه مدارس فعال بهدست میآید.
وی در ادامه به خلاقیتهای مدارس علوی پرداخت و گفت: یکی از موارد موجود آن است که ما سعی کردهایم کلیه نیروهایمان را در کشورهای مختلف ازجمله فنلاند و مالزی آموزش دهیم و همچنین ارتباطاتی با ژاپن برقرار کردیم تا برنامههای آنان را بومیسازی کنیم و در مدارس تهران و شهرستانها به کار بگیریم. بنابراین طرحهای نو همیشه در دستور کار ما بوده و مجموعههای ما همواره بهروز هستند. توجه داشته باشید که مخاطبان ما، مخاطبان خاصی هستند. یعنی در واقع همزمان با ارائه خدمات آموزشی سعی داریم جامعه متوسط را کاملا پوشش دهیم. چراکه این قشر بدنه جامعه را تشکیل میدهد و میدانیم مدیران فردا از همین طبقه هستند. به همین دلیل و برای حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تمام تلاشمان را میکنیم.
جهاندیده در ارزیابی نمایشگاه دستاوردهای مدارس غیردولتی گفت: هنوز برای قضاوت بسیار زود است اما بازخوردهای روز نخست نمایشگاه نشان میدهد رویداد پرمخاطبی را پیش رو داریم. ما امروز از حضور و حمایتهای مختلف مدیران آموزش و پروش مناطق ۱۳ و ۱۱ برخوردار شدیم که جای تشکر دارد.
وی در پاسخ این سوال که «برگزاری چنین رویدادی تا چه اندازه ضروری بود؟» اظهارکرد: قطعا برپایی چنین نمایشگاهی یکی از الزامات ما بود. رقابت همیشه خوب است، البته به شرطی که رقابت سالم باشد. ما در مجموعه مدارس علوی همیشه از رقابت سالم استقبال کردهایم و همیشه در هر رقابتی، حرفی برای گفتن داریم. همواره به پشتوانه فکری و برنامهریزی تکیه داریم. بر همین اساس هم رمز جذب دانشآموز و اشتغالزایی ما در طول دهههای گذشته همین پشتوانه فکری بوده است.
وی در ادامه افزود: هنوز برای قضاوت زود است. هر یک از مدارس حاضر در این رویداد تلاش کردهاند با صرف هزینه، شایستگی نیروهای زیرمجموعه خود را به نمایش بگذارند. در این میان باید آموزشوپرورش هم حمایت کند تا شاهد برپایی رویدادی خوب و باکیفیت باشیم. امسال کمی سریع به مرحله برپایی نمایشگاه رسیدیم، اگر در سالهای آینده از زمان فراخوان تا برپایی نمایشگاه چند ماهی فرصت باشد، مدارس بیشتری میتوانند در چنین رویدادی حضور یابند.
ارسال نظر