|
کدخبر: 305169

وزیر صمت: جهانی شدن آسان نیست

وزیر صنعت معدن و تجارت با بیان اینکه در سطح و تراز جهانی شدن ساده‌ نیست، افزود: صنایع ایران شایستگی جهانی شدن دارند و باید خود را با صنایع بزرگ جهانی مقایسه کنند.

سیاست وزیر صمت: جهانی شدن آسان نیست

عباس علی آبادی روز سه‌شنبه در آیین بازدید و افتتاح طرح توسعه پارک‌های انباشت و برداشت در فولاد مبارکه اظهار کرد: با ایجاد تنوع در تولید محصولات می‌توان از مزیت‌های مطلق و نسبی استفاده کرد.

وی با بیان اینکه از طریق تعامل بین‌المللی می توانیم وضعیت بهتری پیدا کنیم، اضافه کرد: برای تحقق این مهم باید محصولاتمان از کیفیت بهتری برخوردار و در سطح و تراز جهانی باشند.

وزیر صنعت معدن و تجارت با بیان اینکه در سطح و تراز جهانی شدن ساده‌ نیست، افزود: صنایع ایران شایستگی جهانی شدن دارند و باید خود را با صنایع بزرگ جهانی مقایسه کنند.

وی با بیان اینکه انسان‌های الهی توسعه را رقم می‌زنند، ادامه داد: انسان الهی دارای پنج مولفه علم، حکمت، تعهد به محیط زیست، مهندسی و مرید (دارای اراده) هستند.

علی آبادی خاطرنشان کرد: نخستین اقدام پس از توسعه کمی، توسعه کیفی است و توسعه کیفی به معنای حضور در دنیاست که نمی توان با یک محصول نا مرغوب در دنیا حضور یافت، بلکه باید با بهترین محصولات و از طریق نوآوری در بازار های جهانی دنیا رقابت کرد.

وی بیان کرد: چالش‌های امروز صنعت فولاد با چالش‌های دیروز فرق دارد و شناخت این چالش ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وزیر صنعت معدن و تجارت افزود: چالش امروز فولاد مبارکه تهیه خوراک (سنگ و مواد اولیه) است که باید از داخل یا خارج آنرا تهیه کرد.

وی گفت: ایران یک درصد جمعیت جهان و هفت درصد مواد معدنی جهان را دارد اما بسیاری از این مواد معدنی هنوز اکتشاف نشده است.

به گفته وی، افزایش بهره‌وری کار مهم دیگری است که باید در صنعت کشور انجام شود اما در این زمینه جزو کشورهای در رده آخر قرار داریم.

وی بیان کرد: فولاد مبارکه اقدامات خوبی در زمینه صرفه‌جویی در مصرف آب انجام داده اما روش‌های خوب دیگری نیز در این زمینه وجود دارد.

در ادامه بازدید وزیر صنعت، معدن و تجارت از فولاد مبارکه، پروژه توسعه پارک‌های انباشت و برداشت این شرکت افتتاح شد.

مرحله نخست این طرح با هدف افزایش ذخیره‌سازی کنسانتره و گندله به میزان ۱.۵ میلیون تن و تامین مواد اولیه برای تولید آهن اسفنجی به بهره‌برداری رسیده و مرحله دوم آن در آبان‌ماه سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید که تا آن زمان ۸۰ درصد از پروژه تکمیل خواهد شد.

این طرح از بهمن‌ ۱۴۰۰ با زیربنایی به مساحت ۱۱۰ هزار مترمربع و سرمایه‌گذاری ۹۴۲۰ میلیارد ریال آغاز شده و برای ۵۰ نفر به طور مستقیم اشتغال‌زایی دارد.

منبع: ایرنا

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها