معاون اول رئیس جمهور:
فشارهای آمریکا تامین دارو را با مشکل مواجه کرد
معاون اول رئیسجمهوری با اشاره به ظرفیتهای گسترده مناطق آزاد کشور گفت: در مقطع فعلی بیشتر از مواقع دیگر به ظرفیت مناطق آزاد کشور نیاز داریم که بتواند در اقتصاد کشور بهخصوص در بخش صادرات و واردات نقش آفرین باشد.
گسترشنیوز: اسحاق جهانگیری در بدو ورود به کیش، برگزاری نشست منطقهای مجمع جهانی سلامت در جزیره کیش را یادآور شد و اظهار کرد: نشست مجمع جهانی سلامت فرصتی است که کشورهای شرکتکننده تجربیات موفق خود را با یکدیگر در میان بگذارند.
وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از تجربه موفقی در زمینه سلامت برخوردار است، تصریح کرد: با اقدامات بسیار خوبی که پس از انقلاب اسلامی صورت گرفته شاهد کاهش چشمگیر مرگ و میر مادران و کودکان و افزایش امید به زندگی هستیم.
معاون اول رئیسجمهور همچنین از طرح تحول نظام سلامت به عنوان یکی از کارهای مهم بخش سلامت در دولت یازدهم و دوازدهم یاد کرد و گفت: این برنامه همچنان در دست اقدام قرار دارد و اثرات مثبتی در نظام سلامت کشور داشته است.
وی فشار امریکا به ملت ایران از طریق تحریمهای ظالمانه را اقدامی ضدانسانی، ضد حقوق بشر و تروریسم اقتصادی دانست و اظهار کرد: بر خلاف شعارهایی که میدهند که هدف از تحریم اعمال فشار بر دولت جمهوری اسلامی ایران است، این تحریمها منجر به فشار سنگینی بر ملت ایران شده و زندگی مردم با مشکل مواجه شده است.
معاون اول رئیسجمهور افزود: این فشارها تامین دارو و واردات نیازهای پزشکی را نیز با مشکل مواجه کرده است که این مشکلات توسط امریکا ایجاد شده است.
جهانگیری خلیجفارس را منطقهای استراتژیک و راهبردی برای جمهوری اسلامی ایران توصیف و خاطرنشان کرد: ما همواره از امنیت و صلح و کشتیرانی آزاد در خلیجفارس دفاع و حراست کردهایم و جمهوری اسلامی به این حفاظت و حراست پایبند است.
وی ادامه داد: همه اقداماتی که کشورها برای پایداری صلح انجام میدهند در راستای منافع ملی این کشورهاست. خط قرمز ما مانند هر کشوری این است که اگر اقدامی در تضاد با منافع ملی ایران انجام شود، ما نیز برای دفاع از امنیت ملی خود هر اقدامی که لازم باشد را انجام خواهیم داد.
جهانگیری اضافه کرد: البته ایران در طی قرنها و سالهای گذشته پاسدار امنیت خلیجفارس بوده و امروز نیز جمهوری اسلامی به عنوان بزرگترین کشور در این آبراه بینالمللی پاسدار امنیت و صلح و ثبات در منطقه است.
منبع: ایسنا
ارسال نظر