|

ماجرای ضرب و شتم یک خانم در بانک چه بود؟ +‌فیلم

برخی رسانه‌ها ویدئویی از ضرب و شتم یک شهروند زن توسط کارمند یکی از بانک‌ها را منتشر کرده‌اند که با واکنش گسترده کاربران فضای مجازی مواجه شده است.

0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 
حوادث

 از ساعاتی پیش ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی در حال انتشار و دست به دست شدن است که در آن کارمند یکی از شعب بانک رفاه، زن جوانی را که در حال جیغ زدن است، با ضرب و شتم و لگد از بانک بیرون می‌اندازد. به طوری که زن روی پله‌ها می‌افتد. در این شرایط دو زن نیز که شاهد ماجرا هستند، بی‌تفاوت فقط نگاه می‌کنند و می‌گذرند.

توضیح بانک رفاه

مدیر روابط عمومی بانک رفاه در این رابطه درباره فیلم منتشرشده در فضای مجازی  گفت: این فیلم برای تیرماه سال گذشته است و پس از اطلاع مدیریت بانک از این حادثه، رئیس شعبه مربوطه به کمیته انضباطی احضار و پرونده‌ای در این باره تشکیل و حکم نهایی اخراج وی صادر شد.

وی با تاکید بر اینکه رفتار رئیس شعبه به هیچ عنوان قابل توجیه نیست، گفت: البته این خانم پیش از اینکه این رفتار از کارمندان شعبه سر بزند، با به هم ریختن شعبه و شکستن شیشه‌ها سعی در ایجاد اخلال در کار شعبه را داشت که متأسفانه با دخالت کارمند بانک، کار به مشاجره کشیده شد و او را از بانک به بیرون فرستادند. (بیرون انداختند.)

مدیر روابط عمومی بانک رفاه با اشاره به اینکه پلیس به این موضوع ورود کرد، افزود: صورت‌جلسه توسط کلانتری تهیه شده است و پلیس گزارش‌های تکمیلی را در این خصوص دارد.

منبع: همشهری‌آنلاین
کدخبر: 173521

ارسال نظر