|

فناوری‌های برتر کمپانی BMW + تصاویر

در این مطلب قصد داریم شما را با فناوری‌های برتر کمپانی ب‌ام‌و آشنا کنیم. ما را همراهی کنید.

گسترش‌نیوز : از همان نخستین سال‌های تاسیس برند ب‌ام‌و تا به امروز، همواره بخش مهمی از تمرکز این شرکت باواریایی صرف دپارتمان تحقیق و توسعه می‌شد. آنها دریافته بودند که آینده از آن فناوری‌های برتر است. شاید به همین خاطر باشد که کمپانی اپل برای ساختن خودرو مخصوص خود از ب‌ام‌و کمک گرفت. بنابراین فناوری بخشی جدایی ناپذیر از صنعت خودروسازی تلقی می‌شود. در این مقاله قصد داریم بر ده فناوری و اختراع این شرکت مونیخی نگاهی داشته باشیم و با جزییات آن آشنا شویم.

BMW Laserlight

یکی از فناوری‌های کارآمد ب‌ام‌و که در بحث ایمنی می‌تواند بسیار تاثیرگذار باشد، سیستمی با نام Laserlight است. این فناوری در مقایسه با سیستم LED Highbeam چیزی در حدود ۳۰۰ متر برد بیشتری دارد. همچنین به دلیل استفاده از فناوری لیزر در آن، می‌تواند میزان پرتاب نور را بر اساس ترافیک جلوی خودرو تنظیم کند. برای مثال، با نزدیک شدن خودروهایی که از روبه‌رو می‌آیند، میزان پرتاب نور کاهش می‌یابد تا چشمان رانندگان آسیب نبیند.

BMW Connected Drive

همانند سیستم خودران شرکت تسلا، باواریایی‌ها نیز BMW Connected Drive را تدارک دیده‌اند. مجموعه‌ای که خود متشکل از چند بخش دیگر مانند نگه‌دارنده بین خطوط، محافظت از تصادفات جانبی و … است. البته تمامی این سیستم‌ها تا سرعت ۲۱۰ کیلومتر بر ساعت فعال می‌مانند.

My BMW Remote

آیا دوست دارید که کابین خودرو پیش از حرکت هوای خنکی داشته باشد؟ یا درب‌ خودرو را از راه دور قفل کنید؟‌ آیا برایتان اتفاق افتاده که مکان پارک کردن ماشین خود را فراموش کرده باشید؟ اگه جواب تمامی سوالات به کلمه «بله» ختم شده است و مهم‌تر از آن مالک یک دستگاه ب‌ام‌و هستید، می‌توانید با نصب برنامه My BMW Remote روی تلفن‌ هوشمندتان به خواسته خود برسید!

با این اپلیکیشن تمامی تنظیمات خودرو در اختیار شماست و به‌راحتی می‌توانید بدون داشتن کلید، خودرو را باز یا بسته کنید. همچنین در صورتی که مکان پارک خودرو را فراموش کرده باشید، از طریق GPS و نقشه به‌راحتی قابل پیدا کردن است. البته می‌توانید از طریق همین اپ، صدای بوق و فلش زدن چراغ‌ها را نیز روشن کنید تا بیمر خود را سریعتر پیدا کنید.

سوئیچ جدید BMW

این کلید همزمان با سوپراسپرت جذاب ب‌ام‌و i۸ معرفی شد و در همان روزهای آغازین توانست طرفداران زیادی پیدا کند. تقریبا هرکاری از آن بر می‌آید، به‌طوری‌که می‌توانید خودرو خود را از گاراژ بیرون بیاورید و حتی آن را خاموش یا روشن کنید. صفحه نمایش کوچک این کلید می‌تواند تمامی اطلاعات مورد نیاز را نمایش دهد.

سیستم Gesture Control

همانطور که از اسم این سیستم پیداست، شما می‌توانید برخی از تنظیمات و کارهای خود را تنها با اشاره دست انجام دهید. Gesture Control به شما کمک می‌کند تا در کنار استفاده از سیستم اطلاعات و سرگرمی، روی جاده تسلط کافی داشته باشید. شما با آن می‌توانید به تماس صوتی پاسخ دهید و همچنین پنج اشاره مختلف را برای تنظیمات گوناگون ایجاد کنید.

BMW Touch Command

هنگامی که بر صندلی‌های ارگونومیک ردیف دوم سری ۷ بنشینید، مطمئنا قصد دارید تا فضای تحت اختیار خود را به دلخواه تنظیم کنید. اینجاست که تبلتی اندرویدی تحت عنوان BMW Touch Command به کارتان می‌آید. درحقیقت با این تبلت می‌توانید تنظیمات خودرو را به‌صورت کامل در دست بگیرید و ۲۴ بخش مختلف از جمله سیستم تهویه مطبوع، ناوبری و … را تغییر دهید.

پیشرانه M ۱۰

برای حضور در بالاترین سطح رقابت‌های اتومبیل‌رانی، یعنی فرمول یک، می‌بایست از قوای محرکه قدرتمندی استفاده کنید. به همین منظور ب‌ام‌و که در دهه ۱۹۸۰ میلادی در این سری مسابقات حضور داشت، پیشرانه‌ چهار سیلندر M۱۰ را با تغییرات خاصی از قدرت ابتدایی ۷۵ اسب بخار به رقم اعجاب انگیز ۱۴۰۰ اسب بخار رساند. تغییراتی که منجر به اثبات مهندسی آلمانی شد.

Emergency Stop Assistant

هنگامی که راننده مورد حمله قلبی قرار می‌گیرد، توان وی برای کنترل خودرو کاهش یافته و حتی امکان وقوع تصادف بیشتر می‌شود. بنابراین هنگامی که راننده در شرایط خطرناکی قرار می‌گیرد، سیستم Emergency Stop Assistant وظیفه دارد خودرو را متوقف کند. این سیستم با استفاده از رادار، دوربین، سامانه تشخیص نور، GPS و سامانه LIDAR مناسب‌ترین مسیر را برای توقف خودرو تعیین می‌کند و آن را به آرامی به سمت شانه خاکی هدایت می‌نماید.

Side View Assist

معمولا وقتی صحبت از فناوری آن هم در مورد برندی مانند ب‌ام‌و باشد، کمتر به موتورسیکلت‌ها توجه می‌شود. اما مونیخی‌ها به این حوزه نیز توجه ویژه‌ای دارند و سعی می‌کنند با ارائه آخرین فن‌آوری‌ها حرفی برای گفتن داشته باشند. یکی از آخرین دستاوردهای این شرکت که در موتورسیکلت C۶۵۰ به‌کار گرفته شده، Side View Assist نام دارد. این سیستم با استفاده از سنسورهای موجود در بخش جانبی بدنه موتورسیکلت، وظیفه دارد موتورسوار را از وجود خطر در نقاط کور آگاه کند. همچنین هشدار آن از طریق علامت مثلث خطر در گوشه آینه قابل رویت است.

خودرو الکتریکی

مدل الکتریکی ۱۶۰۲ که در سال ۱۹۷۲ و درحاشیه المپیک مونیخ معرفی شد، با داشتن ۱۲ باتری و پیشرانه ۵۰ اسب بخاری، توان پیمایشی در حدود ۳۰ کیلومتر داشت. شاید این ساخته ب‌ام‌و نخستین در نوع خود نبود اما توانست راه فناوری خودروهای الکتریکی را برای مونیخی‌ها هموارتر کند.

منبع: فرادرس

کدخبر: 40058

ارسال نظر