|

دل تهرانی‌ها بعد از ۷ سال شاد شد

پس از ۷ سال خشکی مجموعه گردشگری آبشار تهران، روز یکشنبه آب در این بوستان به جریان افتاد و راه‌اندازی شد.

جامعه

نعمت الله نعمتی رئیس فضای سبز شهرداری منطقه ۲۲ در این خصوص اظهار کرد: آب در بوستان آبشار تقریبا ۷ سال فعال نبود و آبیاری به درختان حدود ۴.۵ سال صورت نمی‌گرفت. منبع آبی کنونی بوستان آبشار که در حال استفاده است، از مخزنی‌ست که ۳.۲ کیلومتر با اینجا فاصله دارد. شوکی بی آبی باعث شد بسیاری از گونه‌های گیاهی از بین بروند اما ان‌شاءالله تا یک هفته آینده آبیاری را به بوستان آبشار را دوباره شروع می‌کنیم.

وی درباره دلیل قطعی آب در مجموعه آبشار تهران طی سال‌های اخیر عنوان کرد: مخزنی در شمال شرق داشتیم که آب این مجموعه را تأمین می‌کرد؛ اما براساس عملیات‌هایی که صورت گرفت دیگر آبی به این مجموعه داده نشد.

نعمتی ادامه اد: آب مجموعه آبشار توسط یک مخزن ۳۰۰ متری با عملیات چرخشی در کانال‌هایش جریان خواهد داشت و باید از شهردار منطقه ۲۲ و همکاران ما که همت کردند و  زحمت کشیدند تشکر کنم. ما در آینده نزدیک شروع به کاشت گل و گیاه در این مجموعه خواهیم کرد.


 

منبع: ایسنا
کدخبر: 347801
  • فرهاد عاشورلو ارسالی در

    کل فضای سبز و درختان کاشته شده در ضِلع ش مال بزرگراه همت و بوستان چیتگر از بی تدب یری و بی کفایتی مدیران شهرداری منطقه ۲۲ خشک شده اند ، حتما هم باید ازشون تقدیر و تشکر بشه .‌

  • شیما ارسالی در

    میشه آب از جایی برای تهران خرید ما اصلا آب نداریم برای استفاده کارهای ضروری هم نداریم اونوقت همسایه مون هم همه‌ی پول آب رو از ما میگره آب ما با اونا مشترک

  • سیامک فرهختی ارسالی در

    با توجه به کم آبی و خشک شدن بسیاری از گو نه های سبز پارک چیتگر که سهم بسیاری از ا یجاد هوای سالم شهر تهران علی‌الخصوص غرب تهران داشت که با وجود مانع بر اثر انبوه سازی آسمانخراش ها کریدور غرب تهران را با عث گردیده از دولت و شهرداری داری منطقه ۲۱ و ۲۲ که با گرفتن حق انشعاب از هر واحد آپارتمان در حدود ۱۱ میلیون تومان و ۳۰ د رصد به هزینه بهای مصرفی آب ،برای ایجاد چ رخه بازگشت آب تصویه فاضلاب به احیای فضای سبز که هزینه‌های آن قبلأ از شهروندان گر فته شده هر چه سریعتر تا خشک نشدن کامل پا رک چیتگر وسایر پارک های محلات اقدام نما یند

ارسال نظر