|
کدخبر: 296983

شناسایی خانه‌های دودی پایتخت

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران گفت: ۳۷ مورد از خانه‌های دودی که اکثراً اتباع بیگانه در آن ساکن هستند، از سوی شهرداری در منطقه ۱۵ شناسایی شده است.

جامعه شناسایی خانه‌های دودی پایتخت

ناصر امانی در یکصد و پنجاه و دومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران ضمن ارائه گزارش محله‌گردی از شوش در منطقه ۱۵ با بیان اینکه بخشی از مشکلات این محله ناشی از قرار گرفتن در مرز است، اظهار کرد: معمولاً مشکلات این محله از دید شهرداران دو منطقه مغفول می‌ماند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه نام میدان شوش نه تنها برای تهرانی‌ها بلکه برای مردم دنیا معروف است، خاطرنشان کرد: این میدان در چهار دهه اخیر میدان مرکزی جنوب شهر تهران بوده و ۳۸ هزار نفر در محله شوش زندگی می‌کنند.

امانی همچنین تصریح کرد: ۶۰ درصد این ناحیه را بافت فرسوده به خود اختصاص داده، اما با این وجود، حضور اتباع بیگانه از مشکلات این منطقه بوده و ۵۰ درصد ساکنان اتباع بیگانه هستند.

وی با بیان اینکه اجاره واحدهای ۴۰ تا ۵۰ متری توسط ۳۰ نفر اجاره مسکن را به شدت افزایش داده است، یادآور شد: این افراد انواع امراض را وارد ایران و این محلات کرده اند و مردم نگران فرزندان خود هستند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران همچنین تصریح کرد: ۳۷ مورد از خانه‌های دودی که اکثراً اتباع بیگانه در آن ساکن هستند از سوی شهرداری شناسایی شده است.

وی با بیان اینکه در این محله شبانه زباله‌ها از زباله گردان خریداری می‌شود، گفت: باید فکر اساسی برای حل مشکل مردم این محله و سایر محلات مرکزی شهر تهران انجام دهند.

امانی با بیان اینکه با ابلاغ ضوابط جدید از سوی شهرداری، نوسازی بافت فرسوده با شیب ملایمی در حال انجام است، یادآور شد: هزار و ۸۰۰ معبر بن بست در این ناحیه وجود دارد که ۳۰۰ معبر آن در محله شوش است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در ادامه یادآور شد: عوارض صدور پروانه در بافت فرسوده رایگان است، اما مبلغی تحت عنوان تدوین ضوابط شهر به میزان ۷۰ میلیون تومان اخذ می‌شود.

وی با بیان اینکه سد معبر از سوی بساط گستران منجر به مزاحمت برای مردم می‌شود، خاطرنشان کرد: حضور اوراق فروشان در محله یکی از مشکلات مردم است و کسانی که نتوانستند منتقل شوند از اقشار ضعیف و کم درآمد بوده اند.

امانی تأکید کرد: بوی تعفن ناشی از زباله‌های موجود در انهار یکی از مشکلاتی است که مردم با آن دست و پنجه نرم می‌کنند لذا باید لایروبی انهار در محله شوش مورد توجه قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه از نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی درخواست داریم که برای تصویب لایحه راه اندازی سازمان اقامت پیگیری لازم را داشته باشند، تصریح کرد: تصمیم‌گیری جدی برای ساماندهی معتادان متجاهر، پلمپ دائمی و تخریب خانه‌های قرمز و دودی، تسهیل ضوابط نوسازی بافت فرسوده در پلاک‌های تجمیعی، انتقال اوراق فروشان به مجتمع خاوران، انتقال پسماند محله، تعیین تکلیف فروشگاه‌های شهر و روستا و رفاه از درخواست‌های مردم این محله است.

 

منبع: مشرق
  • اسدی آقبلاغی ارسالی در

    همه دنیامهاجرمی پذیرندامااول فکرمسکن موادغذایی وشغل براشون میشن ماخودمون نمیتونیم این ۳چیزکه اصلی ترین اساس برای زندگی یک فردرافراهم کنیم دیگه مهاجرمیخواهیم چه کنیم چرامسئولین خودشون جای مردم نمی‌ذارن دیگه جای ایرانی وافغانستان داردعوض میشه

  • ناشناس ارسالی در

    یعنی میشه یک مسئولِ وظیفه شناس به دادِ ا ین منطقه برسه.خیلی خیابون های کثیف و بی نظمی داره.هیچ چیزی تواین منطقه سرجایه خو دش نیست

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها